Kezdőlap » Internet » Hogyan kössünk össze wordpress oldalunk a twitterrel?

Hogyan kössünk össze wordpress oldalunk a twitterrel?

A közösségi média fontosságáról nem lehet elég szót ejteni a mai világban. Ma már lassan mindenkinek van Facebook, vagy Twitter fiókja, sőt egyre többen vannak olyanok is akik mindkettővel rendelkeznek, és mindkettőt aktívan használják is. Amikor honlapot akarunk építeni, vagy egyszerűen csak fejleszteni akarjuk, akkor mindenképp érdemes ezekre is oda figyelni. Az első és legfontosabb lépés, hogy össze tudjuk kötni a Twitter fiókunkat a honlapunkkal, az az, hogy beregisztrálunk Twitterre. Ha már van az még jobb, mert így több percet meg tudunk spórolni. Azonban ez még nem ilyen egyszerű.
A WordPress oldalunkhoz kell egy olyan plugin amivel egyszerűen össze tudjuk kötni. Azért kell, mert a mai világban más mindent egyszerűsítenek, így nekünk sem érdemes lemaradnunk, és érdemes a minél egyszerűbb megoldásokat alkalmazni, amivel sokkal gyorsabban tudunk összehozni egy olyan fontos dolgot, mint például a Twitter fiókunk összekötése a honlapunkkal.
Egy ilyen plugin többek közt a WP to Twitter nevű plugin, amely kétszáztizennégy szavazat alapján 4 csillagot kapott tehát nem csak, hogy egyszerű, de még igen jó is a sok szavazat alapján.

A telepítés után meg kell adnunk a Twitter felhasználói fiókunk nevét, és/vagy készítenünk kell egy gyors Twitter apit, és annak a kódját, és a biztonsági kódját kell megadnunk, és innentől kezdve bármit posztolunk, teszünk ki az oldalunkra, az automatikusan meg fog jelenni a Twitter fiókunkban is, így nem kell külön oda is belépni, hogy megosszunk egy adott linket, hanem automatikusan kikerül. Ezzel nagyon sok időt tudunk megspórolni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Világháló a gyermekek világában

Talán nem is tudják pontosan, hogy ki is az a Steve Jobs, az sem biztos, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük