Kezdőlap » Internet » Hogyan kössük össze a weboldalunkat a Facebookkal?

Hogyan kössük össze a weboldalunkat a Facebookkal?

Manapság egyre több embernek, cégnek van weboldala, és ez nagyon helyes, és jó döntés, hiszen a modern korban már kötelez dolog, hogy legyen egy honlapunk, ahol tájékoztatni tudjuk az embereket bizonyos eseményekről legyen szó akár magánéletünkről, vagy a cég életéről. Azonban ez ma már kevésnek számít, hiszen a közösségi média megjelenésével egyre több ember kezdte el használni az internetet, és a legtöbbjük már nem is konkrétan a hírportálokat, vagy a céges weboldalakat nézi, hanem a közösségi oldalakról tájékozódik az új dolgokról.
Azonban nem szabad elmenni amellett, hogy a facebook közel sem alkalmas arra, hogy olyan összetett és bonyolult honlapokat hozzon létre, mint amiket a tapasztalt programozók tudnak, vagy amit mondjuk egy jól kidolgozott tartalom kezelő rendszerrel tudunk összerakni házilag. Ezért kell a közösségi médiát, és a honlapot keresztezni egymással. Erre vannak nagyon jó megoldások, de mindnek egy az alapja: létre kell hozni egy facebook alkalmazást. Ez elsőre bonyolultnak hangzik, de egyáltalán nem az. Mindössze 3 percet vesz igénybe, és a siker utána garantált. Bárki létre tudja hozni, akinek van facebook felhasználója.
A plugin rendelkezik egy azonosító kóddal, és egy titkos kóddal, amit akármikor meg tudunk változtatni, ha a program esetleg illetéktelenek kezébe kerülne. Időként mellesleg ajánlatos is. Ezt a kódot kell bemásolni az általink írt programba, amit a weboldalra teszünk, vagy a tartalom kezelő szoftverek által kezelt bővítmények megfelelő mezejébe kell őket bemásolni, és onnantól kezdve teszik a dolgukat. Ettől kezdve a honlapunk össze van kötve a facebook-kal.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük