Kezdőlap » Internet » Hogyan kommunikáljunk az internet segítségével?

Hogyan kommunikáljunk az internet segítségével?

Fantasztikus dolog, hogy a mi századunkban már nem jelent számunkra akadályt az, hogy a tőlünk távol lévő szeretteinkkel, barátainkkal, ismerőseinkkel tartsuk a kapcsolatot. Kezdetben erre a telefonunkat használtuk, amely természetesen nem változott, azonban mostanra már belépett a képbe az internet, megfejelve ezt az okos telefonokkal, így már a telefonunkon is tudunk kapcsolatot létesíteni az internet segítségével.

Az első és talán legkézenfekvőbb megoldás a közösségi oldalak használata. Itt minden ismerősünkkel napi kapcsolatban lehetünk írásban, ez lehet levelezés formájában vagy épp chaten, amely egészen beszélgetés élményt nyújt a tagoknak. Ezeken az oldalakon egyszerre több személlyel is beszélgethetünk, nem szükséges csak egy egyént kiszúrni a tömegből. Ezek lehetnek külön-külön beszélgetések, de akár egy beszélgetésben is részt vehet több ember. Használhatunk videokamerát is, ha a feltételek adottak hozzá, így igazán nagy élményben lehet része minden beszélgetésben részt vevő félnek.

A másik jó megoldás a különböző alkalmazások a számítógépünkre, amelyen akár fel is hívhatjuk egymást mint a telefon segítségével. Ennek az az előnye, hogy akár külföldre is ingyen telefonálhatunk. Természetesen vannak pénzt igénylő szolgáltatások is, de ezeket ki tudjuk kerülni.

Végül a legklasszikusabb kommunikációs lehetőség az e-mailezés. Ennek előnye, hogy nem kell rögtön reagálnunk a társunk írására mint chaten, hanem van időnk a válaszadásra. Teljesen ingyenes a szolgáltatás.

Vannak még egyéb, kevésbé ismert megoldások az interneten, azonban az biztosra vehető, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő opciót.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük