Kezdőlap » férfi póló » Hogyan kezeljük a férfi pólót?

Hogyan kezeljük a férfi pólót?

A férfiak kedvelt ruhadarabja a póló. Ugyan úgy, mint a női ruhadaraboknak, ezeknek is megvan a helyes kezelése, tisztítása, tárolása.

Mindig figyelembe kell vennünk a póló anyagát, minőségét és e szempontok alapján dönteni arról, hogy hány fokos vízben mossuk ki, kézzel vagy mosógépben mosható, hogyan szárítsuk, igényel e vasalást és hogyan tároljuk.

A pamut pólókat nyugodtan lehet mosógépben mosni, nem kell kímélő programot alkalmaznunk. Színétől függően 30- 60 fokig a nélkül mosható, hogy kárt tennénk benne. A 90 fokon való mosástól félő, hogy az anyag megnyúlik, de egy fehér alapdarabot talán moshatunk ezen a hőfokon.
Ha folttisztításra, fertőtlenítésre szorul, több lehetőség közül választhatunk.
El kell különíteni a folttisztítást és a fertőtlenítést.
Nem mindegyik folttisztító egyben fertőtlenítő is. Nem mindegyik folttisztító alkalmas színes pólókhoz, olvassuk mindig el a használati utasítást, nehogy a póló színét kiszedje, vagy foltos legyen.

A fertőtlenítés legtermészetesebb módja az ecetes vízben való áztatás, kíméli az anyagot és nem marja szét. Ráadásul, aki allergiás és érzékeny a bőre, nem annyira irritáló, mint a mesterséges fertőtlenítő szerek.
Folttisztításra is kipróbálhatjuk a szódabikarbónát.
Az interneten számos ötletet találhatunk.
Szárításnál figyeljünk , hogy mit ajánl a gyártó. A póló címkéjén mindig fel van tüntetve, hogy maximum hány fokos vízben mosható, hogy vasalható e , illetve, hogy szárításnál mit igényel, van olyan anyag, ami fektetve való szárítást igényel különben alakját vesztheti.
Nem minden pólót kell vasalni, és a tárolásnál is a póló jellege határozza meg, hogy egyszerűen összehajtva a szekrényben vagy vállfára akasztva tároljuk.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük