Kezdőlap » Film » Hogyan kezdődik az X-Men?

Hogyan kezdődik az X-Men?

Az X-Men trilógia első része, az X-Men – Kívülállók egy 2000-ben bemutatott film, melyet a Marvel Enterprises készített. A fantasztikus akciófilm az X-Men képregények alapján készült, az első olyan filmnek mondható, mely elindította a képregény megfilmesítési hullámot.
A film főszereplői az X-Men csapat, melynek tagjai között megismerhetjük Küklopszot, vagy más néven Scottot (akit James Marsden alakít), Jeant (Famke Janssen), és Ciklont (Halle Berry). A csapat nemcsak titkos küldetéseket teljesít és mutánsokat kutat fel, hanem tanítanak is X-professzor iskolájában, ahol olyan diákok élnek, akik különleges képességekkel vannak megáldva, azaz mutánsok. Az X-Men csapat egyik küldetésük során rábukkan két menekülő mutánsra, Farkasra (Hugh Jackman), és Vadócra (Anna Paquin).
Az X-Menek csapata végül Magnetoval kerül szembe, aki megalkotott egy olyan gépezetet, mellyel emberekből mutánsokat tud gyártani. Mivel Magneto célja nem az, hogy elfogadják a mutánsokat az emberek, hanem az hogy elismerjék, ők egy felsőbbrendű faj, ezért a találmányát is egy nagy, világszínvonalú eseményen, a világ vezetőinek találkozóján szeretné bevetni. Habár az X-Men csapat időben megérkezik, hogy megállítsa Magnetot, azonban utóbbinak is van egy saját, mutánsokból álló csapata, melynek részesei: Mystique (Rebecca Romijn), Varangy (Ray Park), és Kardfog (Tyler Mane). Az X-Men csapatnak tehát meg kell állítania mutáns ellenfeleiket, hogy megmentsék embertársaikat, és a világot Magneto haragjától.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük