Kezdőlap » Családi élet » Hogyan kezdjünk ismerkedni?

Hogyan kezdjünk ismerkedni?

Sokan azt vélekedik, a személyes találkozás biztosabb, mint az interneten a párkereső oldalak. Szórakozóhelyre mennek, bulikba, moziba ahol közvetlenül tudják megítélni az első benyomást. Ha tetszik, elfogadja az italt, ha nem hát ez is előfordul és odébb áll. Megismeri jellemét, beszéd stílusát, vélemény alakul ki személyiségéről majd eldönti, hogy legyen tovább. Jól bevált módszer. Nem csak azt mutatod meg ki vagy, hanem azt is mik a céljaid, milyen ember vagy valójában. Rengetegen kiábrándultak az internetes párkeresésből. Sok a hazugság, csalódás a megbeszélt randin, vagy bénító a viselkedési formája.

Mindenki másképp találja meg a hozzá illő párt. Amikor kijutottál a válságból tudni fogod ki lesz a hozzád méltó ember. A legvégső esetben fordul az internethez és komolytalanul összehord magáról hetet-havat. Otthonától távol keresgél, ismeretlenekkel fut össze a lényeg, hogy semmit ne tudjanak róla. Félre teszi az önbecsülését, magához méltatlan idegenekkel akad össze, félelmet nem ismerve beszélget. Magyar nyelven mégis olyan számára mintha a világ másik végéből jött volna, majd bugyután magyarázza, miért regisztrált az oldalra. Hamis illúziókkal ömleszti el személyével a látogatókat, adatlapján több kép céloz a szexre, mint a párkeresésre. Arcára van írva, menekül a komoly kapcsolattól. Amint megismerkedik valakivel és gyorsan eljutnak a szex útvesztőjébe, mert vannak elkeseredettek, olcsóbb számára, mint egy sarki pillangó. Ezért bele megy a dologba, de aztán hűlt helye marad.

Valószínűleg többen vannak ilyenek. A komoly kapcsolatot keresők elzárják maguktól a léhűtőket és bátran beszélnek magukról. Az ilyen példamutató férfi vagy nő akár hol talál társat. Mert a szexen kívül a jövő is a pakliban van és nem mindegy kivel sodor össze a szél. Társkereső oldal vagy táncos, itallal kevert összejövetel egyre megy. A lényeg, hogy mindig maradjon önmaga.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük