Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készüljünk a szilveszteri házibulira?

Hogyan készüljünk a szilveszteri házibulira?

Az emberek jelentős része szívesen tölti barátaival, ismerőseivel a Szilveszter éjszakáját, hogy együtt, vidáman köszönthessék az Újévet. Senki sem szereti otthon, magányosan nézni a kabaré műsorokat a televízióban. Amikor mi vagyunk egy buli házigazdái, gyakran merülnek fel kérdések. Hogyan várjuk barátainkat? Mivel készüljünk az estére?
Először is érdemes összeírnunk egy listát a karácsonyi ünnepek után arról, hogy miket szükséges vásárolnunk. Mivel a jó hangulat hevében mindenki hamar megéhezik, a szilveszterhez szorosan hozzátartoznak a party szendvicsek és falatkák. A legfinomabb szendvics hozzávalói, amelyet mindenki imádni fog egy mulatós éjszakán: frissen sült kenyér, margarin, csípős kolbászkarikák, reszelt sajt, valamint savanyú uborka. Erősen ajánlott ezeket úgynevezett katonák formájában, azaz falatkáknak is elkészíteni, hogy akár tánc közben is bekaphassunk egyet. Ezek mellé vásároljunk egyéb sós rágcsálnivalókat is, ropit, chipset vagy a retro korszakból jól ismert puffasztott extrudált kukoricát. Figyelem, az italok se maradjanak el!
Gondoljunk a táncos lábú barátainkra is, és állítsunk össze egy zenei válogatást kimondottan erre az estére! A zene stílusnál fontos ügyelni arra, hogy változatos legyen, ne csak a mi ízlésünk legyen a mérvadó.
A baráti összejövetelek kimondottan jó alkalmakra egy jó társasozásra. Először végezzetek gyors közvélemény kutatást a meghívottak körében, hogy melyik társasjátékot favorizálják, majd valakitől szerezzétek be!
Végül, de nem utolsósorban, kérjetek kölcsön minél több széket, babzsákfotelt és ágyat, hogy mindenkinek lehetősége legyen eldőlni vagy ledőlni egy átmulatott éjszaka után.
Jó mulatást kívánok!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük