Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készítsünk szilveszteri dekorációt?

Hogyan készítsünk szilveszteri dekorációt?

Ha szilveszteri házibulit rendezünk, akkor annak lényeges eleme a dekoráció, melyet saját magunknak készítünk el. Az asztalra, fontos hogy tegyünk olyan terítőket, amilyen például a széknek a huzata is, hogy harmonizáljon azzal, és helyezzünk gyertyákat is el az asztalon, akár olyan is lehet, amely évszám. Szintén érdemes egy malacsültet is az asztalra helyezni, valamint minden újévi ételből egy kicsit. Ugyancsak érdemes a székekhez minden vendégnek a saját nevével ellátott bulis kalapját elhelyezni, hogy tudják ki hova üljön.
Ami a helyiség többi részét illeti, helyezzünk el valahova egy látványos happy new year, vagy boldog új évet feliratot, ez lehetőleg legyen központi helyen, és kivilágítva hogy mindenki jól láthassa. Akár égősorból, vagy lufikból is kirakhatjuk ezt a feliratot, a legintenzívebb hatás érdekében. Előre fújhatunk fel héliumos lufikat is, amiket éjfél körül engedünk majd ki, ezeknek a belsejébe pedig felfújás előtt konfettit is tehetünk, hogy kipukkasztáskor mókás konfetti eső zúduljon ki belőle. Figyeljünk oda arra is, hogy az egész buli helyszíne jól ki legyen világítva, a tánctérre akár diszkógömböt is fellógathatunk, de hangulatvilágítás mindenképp legyen. Díszítsük ki a lakást, mindennel ami eszünkbe jut, és passzol a szilveszterhez. Akár a konyhában is alkothatunk szilveszteri dekorációt, süssünk malacfej- pogácsákat, ehhez a hagyományos kerek pogácsának csak fület kell adni, és szemet rajzolni.
Végül pedig, ne feledjük, hogy az újév első napján nem szabad rögtön takarítanunk, inkább csak pihenjünk, és élvezzük a nyugalmat, és jókedvet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük