Kezdőlap » férfi póló » Hogyan készítsünk otthon feliratos pólót

Hogyan készítsünk otthon feliratos pólót

Nagyon sok fiatal szeretne olyan pólót, ami egyedi, a boltban nem kapható és nem találkozik ugyan olyan pólóval a kedvenc zenekaráról mondjuk kétezer példányban. Meg van rá a lehetőség, hogy otthon készítsünk ilyen pólót. Ehhez következik néhány ötlet, tipp, tanács. A kedvenc zenekar adott. Válassz egy egyszínű pólót, amire majd a minta kerül. Válassz az internetről néhány logót, vagy képet és teljes nagyságában nyomtasd ki. Ceruzával rajzold rá a pólóra a logót a nyomtatott segítségével ( nem kell aggódni, a ceruza mosáskor kijön). Ezek után textilfestékkel, kézzel szépen fesd fel a logót a pólóra és hagyd megszáradni. A barátaid igen irigyek lesznek. Ha nem sikerül olyanra, amilyennek szeretted volna újra kell kezdeni.

A második módszer, a kinyomtatott képet vágd ki úgy, hogy olyan kontúr alakuljon ki, amilyet szeretnél. Óvatosan, lehetőleg pengével vágd. Tedd rá a pólóra ahova szeretnéd a logót és textilfestékszóróval fújd be. Az a logó fog látszani amit kivágtál. Nem baj ha egy kicsit elmosódik, annál trendibb lesz a pólód. Szintén várd meg míg megszárad. A harmadik módszer a rávasalás. Ez már egy kicsit nehezebb. Bár lehet kapni kész rávasalható matricákat is, de azzal ugyan az a helyzet, mintha a boltban vetted volna meg. Vásárolj egy csomag üres rávasalható papírt. Egy képszerkesztő szoftverrel fordítsd a tetejére a logót.

A Windows-ban ez a Microsoft paint. Ezzel nyisd meg a képet és válaszd a Kép – forgatás – vízszintes tükrözés menüt. A nyomtatás beállításánál válaszd ki a papír típusát,ha nem találsz olyat,válaszd a fotó nyomtatást. Vágd ki a képet óvatosan, majd helyezd rá a pólóra és vasalóval körkörösen vasald rá. Mielőtt lehúznád a vasalható papírt, várd meg míg teljesen kihűl. A ráfordított munka megéri bármelyik technikát is választod, mert a fiuk a meccsen, vagy a koncerten irigyen fogják nézni, a teljesen egyedi pólódat. Ez csak a tiéd, ilyen senki másnak nem lesz. Sok ilyet készíthetsz, de egy jó tanácsot fogadj meg, lehetőleg a legegyszerűbb képpel kezd , és akkor a sikerélmény is meg lesz.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük