Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan készítsünk karácsonyi kopogtatót?

Hogyan készítsünk karácsonyi kopogtatót?

A tél beköszöntével mindenki szeret otthon tenni-venni, de legalább is a hideg elől bezárva maradni a kicsiny otthonában. Ilyenkor minden ajtón lóg kinn kopogtató, mert van rá idő elkészíteni. Mit is lehet tenni rá, milyen is a kopogtató?
A legegyszerűbbtől a legbonyolultabbik mindenféle előfordul. Először is, azt kell felmérni, milyen az ajtó, mert ha nincs benne üveg, nagyon egyszerű a dolgunk, hiszen bármilyen típust fel fogunk tudni akasztani. Mik is szükségesek hozzá? Először is egy alap kell nekünk, ami lehet muhar, lehet vessző és szalma koszorú is. Szükség van még szatén szalagra, és figurákra, amiket a koszorúra teszünk, illetve termésekre, ha azzal akarjuk díszíteni. Drágább megvenni a kész kopogtatót? Viszonylag hasonló áron tudjuk elkészíteni, mint ahogy kapható. De, és ami miatt, ajánlatos mégis kézzel készíteni az egész család számára, jó szórakozást adhat, és mi sem lehet jobb érzés, mint a saját kezűleg megalkotott csodában gyönyörködni.
A rátehető figurákat saját kezűleg is el lehet készíteni, mégpedig gipszből, melyet olyan színre festünk, akrilfestékkel melyre szükségünk van. Illetve egy nagy séta keretében a termések beszerezhetőek. A koszorú összerakása nem tesz ki sok időt, ellenben igazán jó program. Az alapanyagok, piacon és kreatív boltokban egyszerűen beszerezhetőek, meglehetősen nagy választék tárul a vevő elé. Amennyiben lelakkozzuk az alapokat, tartósítani tudjuk. Nagyon fontos, csak a száraz alapokat lakkozzunk, így sem eső, sem hó nem árthat a műalkotásnak. Kellemes alkotást.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan legyen egészséges az ünnepi menü?

A karácsony remek alkalom arra, hogy felrúgjuk a fogyókúránkat, általában ilyenkor az emberek többsége hajlamos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük