Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készítsünk jó frizurát szilveszterre?

Hogyan készítsünk jó frizurát szilveszterre?

A szilveszteri bulik alkalmával nem csak a ruhára és a sminkre fordítunk komoly figyelmet, hanem a frizurára is. A rövidből és a hosszúból is ugyan úgy ki lehet hozni a legjobbat, szilveszterkor mindenki tupíroz, hullámosít, díszít és csatol. Mondjuk a hajviseletünk a parti jellegétől is függ, attól függ, hogy elegánsan kell megjelenni vagy lehet vadabb frizurát is választani.

Ha elegáns a parti, akkor nagyon jó választás egy konty laza loknis tincsekkel és egy kis virág csattal díszítve. Ha nem szeretnénk felrakni, akkor be is göndöríthetjük, de úgy, hogy nem teljesen a tövétől göndörödik, hanem csak vége és ezt is díszíthetjük csattal is akár. Ha nagyon vagányan akarunk megjelenni, mert a parti megengedi, akkor elkészíthetjük úgy a frizuránkat, hogy elől az oldalra fésült frufru egyenes és a hajunk többi részét hullámosítjuk és erősen feltupírozzuk, nagyon merész és szexi. Mindenki könnyedén elkészítheti akár otthon is a számára legmegfelelőbb frizurát a szilveszteri partira. Ha elkészültünk óvatosan le is fújhatjuk egy kis csillámmal, így még szebb lesz és nagyon is csinos. A frizuránk díszítése lehet hajpánt egy virággal, vagy valamilyen csat, lehet sima virág is, amit betűzünk a hajunk vagy akár gyöngyökkel, tollakkal is szépíthetjük. Az a lényeg, hogy minél többet hozzunk ki magunkból, használjuk ki nőiességünket és szépségünket.
A frizura fixálásához használjuk hajlakkot és zselét, védeni a zord időjárástól esernyővel és kapucnival ajánlatos a sapka már kevésbé, mert az összenyomhatja a csodálatos hajkölteményünket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük