Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készítsünk ékszert házilag szilveszterre?

Hogyan készítsünk ékszert házilag szilveszterre?

Szilveszterkor ékszerek is ékesítik a testünket, hogy minél egyedibbek lehessünk, csináljuk saját kezűleg az ékszereinket. Nagyon egyszerűen elkészíthetjük gyurmából, gyöngyökből, kapcsokból, gombokból. A hozzávalókhoz hozzájuthatunk a saját lakásunkból és hobbiboltokból. Ezekből mind készíthetünk nyakláncot, karkötőt és még gyűrűt is.
A gyűrűt szerezzünk, be egy ezüst vagy bizsu boltban ahol lehet olyat kapni, aminek a tetején van egy kis fémlap, amire lehet ragasztani. Egyedi gyűrűt úgy készíthetünk, hogy biztosan van otthon olyan gomb, ami nem kell, de még is szépen mutat. Ha megvan, akkor vágjuk le az aljáról a cérna lyukát és ragasztózzuk be kicsit, aztán illesszük rá a gyűrűre és jól nyomjuk rá és kész az egyedi kinézetű gyűrűnk! Cipzárból is készíthetünk egy mutatós karkötőt, mondjuk, ha vásárolunk egy fekete szélű textíliával ellátott aranyozott cipzárt, csak annyi a dolgunk, hogy levágjuk a textíliát, de azért annyit hagyjuk, hogy éppen tartsa a cipzárunkat.

Aztán arra a végére, ahol nincsen, cipzár oda kell vennünk egy kapcsos véget, hogy ahhoz csatolhatjuk össze a cipzárunkat, figyeljünk oda, hogy a cipzáron is legyen lyuk, ahova majd belebújtatjuk a kapcsunkat, ha lehet ez a kapocs is legyen aranyszínű vagy olyan, amilyen a vásárolt cipzárunk. Karkötőt is készíthetünk nagyon szépet így szilveszterre csillogót, hobbiboltból beszerezhetőek olyan gyöngyök, amelyek csillognak, mondjuk zöldet és abból is különböző árnyalatúakat, amiket felfűzhetünk egy vékony bőr szíjra, ha felfűztük, akkor a végére még felfűzhetünk egy kis medált, amilyet kigondolunk magunknak. Otthon is nagyon csinos ékszereket készíthetünk magunkat szinte fillérekből, szóval csak legyünk kreatívak és egyediek szilveszterre is!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük