Kezdőlap » gyerek póló » Hogyan készítsünk egyedi pólókat gyermekeinknek?

Hogyan készítsünk egyedi pólókat gyermekeinknek?

Van néhány egyszerű, olcsó megoldás, amellyel egyedi pólókat készíthetünk csemetéinknek, olyanokat, melyeket büszkén viselhetnek. Ezek biztosan nem jönnek majd szembe az utcán, és garantálhatjuk, hogy gyermekünk összes cimborája ilyet akar majd.

Arról nem is beszélve, milyen jó móka felnőttnek és gyereknek egyaránt, ha együtt készítik el őket.

Ehhez ad ez a cikk néhány hasznos tanácsot.

Mindegyik ötlet megvalósításához szükség lesz egy egyszerű, egyszínű pamutpólóra, amelyet fillérekért megvehetünk bármelyik nagyáruházban.

Gombok

Biztosan mindenkinek lapul a varrós-dobozában néhány tucat gomb, kisebb-nagyobb, mindenféle színben. Na, akkor ezeket most felhasználjuk.
Terítsük ki a pólót, és rendezzük el rajta a gombokat úgy, ahogyan jónak látjuk. Lehet az elrendezés minden rendszer nélküli, szándékosan összevissza, de különböző alakzatokat is kirakhatunk, például szmájlit.
Jelöljük be a gombok helyét, majd lássunk neki a varrásnak.

Batikolás

Ez egy nagyon elterjedt, és igen látványos módszer. Legfőképpen textilfestékre, vékony madzagra, és gumikesztyűre lesz szükségünk.

Az eljárás lényege az, hogy azt a részt, ahol bekötöztük, nem fogja meg a festék, ez pedig igen érdekes, látványos mintákat eredményez. Fogjuk a pólót, majd kötözzük, csomózzuk össze tetszés szerint, minél szorosabban, ha lehet.

Van olyan festék, amely csak meleg vízben lehet feloldani, van, amit meg kell főzni, míg van, ami hidegben is feloldódik, ez fajtától függ. tegyünk a keverékbe némi ecetet is, hogy fixáljuk a színt.

A festékkel teli edénybe tesszük a pólókat (ha csupán egy részét akarjuk befesteni, akkor csak belemártjuk), majd egy fakanállal néhányszor megkeverjük. Tizenöt perc múlva kivehetjük őket, és szétvághatjuk a köteleket. Gyönyörködjük a végeredményben.
Az első néhány mosás során ereszthetik a színüket.

Így készíthetünk könnyen menő pólókat, amelyet a lurkók imádni fognak majd.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kell e egy gyereknek 100%-ban pamut póló?

A gyerekeket nevelők az esetek többségében mindenből a legjobbat adnák meg csemetéjüknek. Ez igaz a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük