Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készíthetünk szilveszteri partifrizurát?

Hogyan készíthetünk szilveszteri partifrizurát?

Szilveszterkor, az év utolsó napján számos extrém ruhaviselet és smink mellett a hölgyek haja is igazán extrém szokott lenni. Ilyenkor mindenki szívesebben visel olyan hajkölteményt, amit egyébként még egy buliban sem próbálna ki. Sokan ilyenkor olyan hajakat is készíttetnek a fodrászukkal, amit egyébként hétköznap nem vállalnának be. A legnépszerűbbek a kontyok, berakások, és hajfelvarrások, ám ezek egy részét otthon is el tudjuk készíteni.
A szilveszteri otthon elkészíthető frizurák közül az egyik legegyszerűbb a laza konty, melyhez csak waxra, hajlakkra, és csattokra van szükség. Ezt akár 5-10 perc alatt is elkészíthetjük, hiszen kissé be kell hullámosítani a hajunk végét hozzá, feltekerni kontyba –de csak lazán-, majd a csatokkal rögzíteni. Az elején és a kontynál is kissé összeborzolhatjuk, hogy lazább hatást keltsünk vele, és még néhány tincset ki is húzgálhatunk belőle. Ha szeretnénk kissé művészibb hatást kelteni, akkor készíthetjük a kontyot fonatból is. Ehhez fonjuk be oldalra a hajunkat, és azt tekerjük fel, majd a végén úgy kontyoljuk, hogy a fonat vége ne lógjon ki.
Aki nem szeretné összefogni a haját szilveszterkor, az készíthet laza loknis partifrizurát is. Ezt a legegyszerűbben úgy készíthetjük el, ha veszünk egy kúpvasat, és arra csavarjuk fel a hajunk minden részét, körülbelül 2 centiméteres tincsenként. Mivel ezzel az eszközzel a hajunknak elég 3 másodperc, és olyan hullámokat kreálhatunk vele, ami egész estére úgy marad, így a mi hajunk lesz a legfantasztikusabb a szilveszteri partin.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk olcsó szilveszteri dekorációt?

Egyedien, és olcsón is dekorálhatjuk lakásunkat, vendégváró hangulatot keltve, például dekorációs boltokban kapható festékszóró flakonokkal. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük