Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan készíthetünk szilveszteri extrém sminket?

Hogyan készíthetünk szilveszteri extrém sminket?

Szilveszter estéjén, az év utolsó napján mindenki hajlandó arra, hogy a hétköznapitól eltérő, extrém sminket készítsen, amiben igazi királynőként fog tündökölni. Ehhez sokszor kérik sminkes segítségét, azonban természetesen vannak olyan alkotások is, amiket otthon is el tudunk készíteni.
Mostanában nagyon divatos a csillámos szemfestés, amit akár már otthon is elkészíthetünk magunknak, persze azért érdemes a jó ízlés határán belül maradni, és ha mondjuk a szemünkre csillámokat festünk, ne legyen az egész testünk csillámos. A csillámos szemsmink elkészítéséhez nem is kell más, csak csillámpor, némi flitter –nem túl nagy, nehogy szúrja a szemhéjunkat-, és csillámpor ragasztó. Ha bekentünk a szemhéjunk ragasztóval, egy fülpiszkáló segítségével nyomkodjuk bele a csillámport.
Strasszkővel is díszíthetjük sminkünket, hiszen ezt a díszítőelemet nemcsak körmünkre, de szemhéjunkra és szánkra is tehetjük. Szükségünk lesz hozzá műszempilla ragasztóra, strasszkőre, és egy fogpiszkálóra. Ha kész az alap sminkünk, akkor ahová szeretnénk a strasszkövet tenni, tegyünk egy kis pötty ragasztót, és egy-két másodpercig nyomjuk rá a strasszkövet. Ugyanezt megcsinálhatjuk a szánkon is, csak oda tegyünk némivel több ragasztót, és jobban ragasszuk fel a kövecskéket. Az év utolsó napján, szilveszterkor az ünnepi partismink legjobb kiegészítője a műszempilla, melyből komoly választék adódik. Választhatunk tincses műszempillát, vagy akár sorosat is, utóbbit a külső szemzugtól befelé haladva kell felhelyezni, speciális ragasztóval.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük