Kezdőlap » Karácsony » Hogyan készíthetjük el a kedves szavak dobozát?

Hogyan készíthetjük el a kedves szavak dobozát?

Karácsonykor szinte állandóan felmerülő kérdés: mivel lepjük meg szeretteinket? Rengeteg ötlet közül választhatunk, mégis a leginkább azok az ajándékok a legmeghittebbek, melyeket saját kezűleg készítünk el. Az úgynevezett kedves szavak doboza pontosan ilyen karácsonyi ajándék. Minimális anyagfelhasználással elkészíthető, és egyaránt adhatjuk a szüleinknek, a szerelmünknek, a testvérünknek, vagy akár egy barátunknak is.
A dobozt fából, vagy műanyagból is elkészíthetjük, de könnyedén létrehozható kartonpapírból is. Csupán egyenlő méretű kartonlapokat kell összeillesztenünk, ez papírragasztóval egyszerűen megoldható. Ha ezt a megoldást választjuk, érdemes utólag színes papírral, esetleg mintákkal díszíteni a dobozt.
Az ajándék legfontosabb kellékei a papírcetlik. Érdemes különböző színű papírokból kivágni őket, hogy minél változatosabb legyen az összkép. A cetlikre írjunk jókívánságokat, jó tanácsokat, vagy azokat a dolgokat, amiket a megajándékozott személyben leginkább kedvelünk. Ha akarunk, rajzolhatunk is a cetlikre.
Teljes mértékben ránk van bízva, mennyi cetlik készítünk, de ajánlatos minimum 20-30 darabot. Az ajándék elkészítésekor érdemes legelőször azt kitalálni, hány cetlit akarunk készíteni, hiszen a doboz méretét később ehhez kell igazítanunk. Ötletes kiegészítés, ha pontosan 365 darab cetlit rejtünk a dobozba, és átadáskor azt mondjuk a megajándékozott személynek, hogy minden nap olvasson el egyet.
A kedves szavak doboza szívhez szóló, könnyen elkészíthető karácsonyi ajándék, mely garantáltan őszinte mosolyt csal az illető arcára, akit meglepünk vele.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük