Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Hogyan kerüljük el az otthon végezhető munkák buktatóit?

Hogyan kerüljük el az otthon végezhető munkák buktatóit?

Manapság Magyarországon számtalan ember keres arra megoldást, hogy hogyan tudná az életszínvonalát megemelni, a számláit könnyebben kifizetni, vagy megtoldani annyival a bevételeit, hogy minden hónapban minden számára szükséges dolgot meg tudjon vásárolni.

Az otthon végezhető munkákat keresők jellemezője, hogy általában vagy kevés keresetűek, vagy munkanélküliek, esetleg kismamák vagy idősek keresik ezeket.

Az első és legnagyobb veszélye ezeknek a lehetőségeknek, hogy tudják, az adott, állásra jelentkező személy valamelyest kiszolgáltatott, rendkívül nagy szüksége van a pénzre. Ez lehet amiatt is, hogy ténylegesen szegény, de a mohó emberek is áldozatul eshetnek, akik gyorsan szeretnének meggazdagodni.

Mire figyeljünk hát ezeknél a hirdetéseknél, állásajánlatoknál? Az első, hogy figyeljük meg a hirdető nyelvezetét, azt, hogy mennyi mindent árul el a leendő munkáról. Ha kevés információt ad ki az illető és rákérdezésre is csak ködösít, akkor akármilyen vonzó is a lehetőség lépjünk tovább és ne menjünk bele semmibe.

Másodszor legyen minden és mindenki gyanús! Ha túl kevés munkáért sok pénzt ígér, vagy épp szinte semmittevésért meggazdagodást, akkor kezdjünk egy kételkedni. Gondoljunk bele: ha lenne ilyen a világon, akkor szinte senki nem akarna rendes munkahelyen dolgozni, inkább otthon, pár órában nyomogatnák a számítógépet havi százezrekért. Itt igaz a mondás: túl szép, hogy igaz legyen!

Harmadjára: ha van a végnek, személynek honlapja vizsgáljuk meg, hogy az mennyire részletes és igényes. Ha egy ingyenesen kialakítható felületről van szó, ahol oldalakon át nem ír egy konkrétumot sem, akkor ne foglalkozzunk a lehetőséggel tovább, ez valószínűleg egy átverés.

Végül a legfontosabb szabály: pénzt SOHA ne küldjünk senkinek se! Ne fektessünk távoli, megfoghatatlan dolgokba pár száz forintot se, ha ez valós munka, akkor ők fizetnek majd nekünk és nem fordítva!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Átverések az otthoni munkával

Már szó volt az otthon végezhető munkáról, ami valós munka. Igazi cégek dolgozói, otthonról végzik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük