Kezdőlap » Internet » Hogyan keressünk társat az interneten?

Hogyan keressünk társat az interneten?

Ha teheti, az ember ne maradjon egyedül. Bármilyen okból is éli az életét magányosan, társra mindenkinek szüksége van. Ezt előbb-utóbb belátják az emberek.

Amíg a gyerekek egy háztartásban tengetik, napjaikat velünk szinte repül az idő. Azonban idővel ők is a saját maguk eltervezett otthonra vágynak és mindent megtesznek az érdekében, hogy el is érjék. A szülők a gyermekek számára ez természetes hisz vannak terveik, amiben az egyedül álló anyuka vagy apuka már csak részben szerepel. Elköltöznek és az esték magányossá válnak. Rohamszerűen tör ránk a tudat, most mit tegyünk? Ott a család a barátok, mégis valami vagy valaki hiányzik. Egy társ, akivel megoszthatja a minden napok örömét, bánatát és szinte alig kap levegőt nélküle. Kihez, hova forduljon? Lecövekel az internet elé, beírja a kulcsszót. Hirtelen rengeteg lehetőséget kapott. Nem szabad megijedni.

A tárkereső oldalak remek megoldásokat ajánlanak. Segítenek ismerkedni, amihez sok oldalon nem is kell anyagi támogatás. Belefutnak jóba, rosszba mire talál valakit, aki megfelel minden szempontból. A kudarcokat háttérbe kell sorolni és csakis azzal szabad folytatni, aki megérdemli, hogy foglalkozzanak vele. Tudnak beszélgetni, közösen keresnek témát, megismerik, egymást mielőtt megtervezik a nagy találkozást. Idáig eljutni nem olyan egyszerű dolog. Idegenek maradnak egymás számára, amit nehéz kiküszöbölni. Az első találkozást ne húzzuk sokáig. Hagyjunk időt a másik félnek átgondolni, valóban azzal randizott, akit interneten megismert. Személyiségének varázsa had terjedjen el lényében, és engedjük, hogy megtervezze a következő randit. A nehézségek ellenére irányt talál, felhív vagy ír néhány sort.

Az ideális partner megtalál. Csöppnyi kedvességgel a válasz legyen rövid, de célra törő. A második randi a leg nehezebb. Túl vagyunk a bemutatkozáson a család a szabadidő a munka részletein. Azonban a szex még várat magára. Kérdezzen olyan dolgokat, ami felkelti figyelmét, próbálja kideríteni érdeklődési körét és mélyedjen bele a témába. Otthon kell hagyni a gondokat, nem szabad elijeszteni a túlzott kíváncsisággal. Inkább csak egyszerűen beszélgessen. Néha az egyszerű megoldások megmentik az ember jövőjét. Higgye, hogy megtalálta azt az embert, akit keresett. Aki nem hazugságokkal ámít, valóban az, akinek bemutatkozott és nyissa ki a kaput előtte.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük