Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan kell téliesíteni a lakást?

Hogyan kell téliesíteni a lakást?

Közeledik a tél, így a lakást sem árt kicsit melegebbé varázsolni. Néhány dekorációval ezt könnyen megtehetjük.

De mivel?

A hálószobát a legmelegebb ágyneműhuzattal tudjuk melegebbé varázsolni. Illetve az ágyvégébe helyezett meleg pléddel.
Vegyük elő a bolyhos pihe puha párnákat és helyezzük el a nappaliban a kanapéra. Valamint a hozzájuk illő takarónkat is helyezzük el az ülőgarnitúrán. Ha nyáron nincs is szőnyeg a lakásban, télen akkor is helyezz el párat a lakásban, hiszen sokkal melegebb lesz a lakás tőle.

Ha nincsenek szőrmés párnáink, akkor egy sima egyszínű párnára készíttessünk anyagból pár rénszarvas fejet és helyezzük fel a párnákra, majd könnyedén le is tudjuk szedni, hogy nyáron más díszeket helyezzünk rá. A téli dekorációból nem hiányozhat a toboz, kihagyhatatlan kelléke. Mindegy milyen módon található meg a lakásban, akkor is télies hangulatot áraszt.

Ha van kandalló a házban, akkor a bútorokat köré kell helyezni, illetve néhány tűzifát tegyünk a kandalló ajtaja elé. Ha van kis párkánya, akkor oda helyezzünk el néhány gyertyát és tobozt a párkányra. A meggyújtott gyertyák meleget árasztanak, így télen többször minél több gyertyát érdemes meggyújtani, ha melegséget szeretnénk a lakásunkba.

Téli hangulatba kerül a lakásunk, ha a nyári képeket télire cseréljük le. Egy havas táj a falon ismét téli hangulatot áraszt. No és ne feledkezzünk el a karácsonyi dekorációinkról, épp itt az ideje, hogy kihelyezzük a kedvenc karácsonyi díszeinket a lakásba.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük