Kezdőlap » Szoftver » Hogyan kell játszani a Warhammer Dark Crusade-del?

Hogyan kell játszani a Warhammer Dark Crusade-del?

A Warhammer Dark Crusade című játék a THQ kiadásában jelent meg, már több évvel ezelőtt. A számítógépes stratégiai játék a Warhammer 40000 terepasztalos stratégia- kalandjáték számítógépesített változatát jeleníti meg, ahol több frakció harcol egymás ellen területekért. A játékban azonban van egy küldetés modul is, amiben a Space Marine nevű fajjal kezdhetünk, és velük, az Űrgárdistákkal kell felderítenünk azt, hogy a Chaos miként férkőzött be az általunk védett bolygóra.
A játékban több típusú fajt is megismerhetünk, természetesen a Space Marine az első, akik ember kinézetűek, azonban egy űrruhára hasonlító páncélt viselnek, aminek a segítségével egy kicsit lovagias hatást keltenek. A másik faj amivel játszhatunk, az Eldar, melyben elfek, azaz tündék találhatóak. Ők olyan technikákkal harcolnak ellenfeleik ellen, amik inkább a mágiára alapoznak, mintsem a testi erőre. A játékban megtalálható még az ősi ellenség, a Chaos is, akik szinte ugyanúgy néznek ki mint a Space Marine-ok, csak fekete színűek, és szarvakkal rendelkeznek. Az Orc faj sem hiányozhat a warhammer univerzumból, így ők is szerepelnek a játékban, mint választható faj, de az újításoknak köszönhetően még robotharcosokat, azaz Necron katonákat is lehet választani a játékunk során.
Az irányítás elsőre nehézkes lehet azoknak, akik nem játszottak még ilyen típusú stratégiai játékkal, de az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően egy kezdő is könnyedén elsajátíthatja az egységek mozgatásának technikáját, és az építkezési szabályokat is. A játékot 16-os korosztály fölött ajánlják, mivel vannak benne kicsit durvább képkockák is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük