Kezdőlap » Szoftver » Hogyan kell játszani a Dragon Ball Z kinecttel?

Hogyan kell játszani a Dragon Ball Z kinecttel?

A Dragon Ball Z kinect sok olyan anime rajongónak jelent hatalmas élményt, akik szeretnének belebújni kedvenc Dragon Ball hősük bőrébe, és megküzdeni az általuk kiválasztott ellenféllel, egy szintén általuk kiválasztott Dragon Ballbeli bolygón, vagy helyszínen.
A játék gyártói úgy gondolták, hogy elég sok hasonló játékot kiadtak már konzolos gépekre, de eljött az idő, hogy az Xbox újítását kihasználva mi is szó szerint részesei legyünk a Dragon Ball sorozatból már megismert harcoknak, és kalandnak. Bizonyára sokan ismerik a kinect használatát, így mindenki tudja, mit is jelent egy ilyen verekedős, akciójáték egy játékos számára. A Dragon Ballban a küldetésszinten nem mi választjuk ki, hogy épp melyik karakter szerepébe bújunk, hanem az első résztől kezdődően játsszuk végig az egész történetet.
Ha az irányítást szeretnénk jobban megismerni, a játékhoz kapott útmutató elolvasásával kezdjük az egészet, és csak utána kapcsoljuk be a játékot, majd játsszuk végig a tréner módot, így megtanulunk majd minden olyan mozdulatot, amelyre a játék során szükségünk lehet majd. A Dragon Ball, mondhatnánk úgy hogy egy agresszív játék, azonban olyannyira megmozgatja az ember testét, hogy szó szerint 15-20 perc után úgy el tudunk fáradni a képernyő előtt, mintha egy erőltetett tempójú edzést hajtottunk volna végre. Mivel a játék az első héten körülbelül egymilliós példányszámú eladást produkált, így a tervezők úgy gondolták, hogy két éven belül az új Xboxra szintén kiadják majd ezt a játékot, azonban teljesen más irányítási rendszerrel, és még hatékonyabb mozgásérzékeléssel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük