Kezdőlap » Szoftver » Hogyan kell irányítani a Star Wars kinectet?

Hogyan kell irányítani a Star Wars kinectet?

A Lucasarts úgy gondolta, hogy a kinect megjelenésével a piacra dobnak ők is egy Star Wars játékot, amit a kinect segítségével lehet irányítani, és szó szerint jedinek érezheti magát az ember, ha ezzel a játékkal játszik.
Természetesen itt sem kell nagy változásra gondolni a játék irányításában, mint a más hasonló kinectes játékoknál, azonban sajnos a készítők igen sok apró hibát vétettek, amik az irányítást kicsit élvezhetetlenebbé teszik. Mint ahogy azt már megszokhattuk, akár a Kinect Adventuresben is, hogyha ugranunk kell, akkor szó szerint ugrani kell, és ha futni akarunk, akkor mozgatnunk kell a lábunkat. A Star Warsban sajnos nem így van, mivel ha előre szeretnénk haladni, akkor csupán csak előre kell dőlnünk, és az ugrásoknál is elég egy picikét elrugaszkodnunk a földtől, ami talán sokat ront a játékélményen. Természetesen a fénykard használat, és az erővel való tárgyak dobálása élvezetes lehet bárki számára, de ez a játék tényleg csak azoknak a rajongóknak lesz a kedvence, akik élnek-halnak a Star Wars filmekért.
Az egyik, ha nem a legnagyobb élményromboló rész a játékban, amikor Boba Fett személyében táncolnunk kell birodalmi osztagosokkal szemben Jabba palotájában, ami egy akciójátékhoz abszolút nem illik, és lerontja a játék hangulatát is. Ezért, ha valóban Star Wars rajongók vagyunk, nyugodtan próbáljuk ki ezt a játékot, hiszen jól fogunk szórakozni vele, és ha nem sajnálunk érte 6 ezer forintot, akkor nyugodtan megvehetjük bármelyik bevásárlóközpontban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük