Kezdőlap » Hotel » Hogyan juthatunk akciós repülőjegyhez?

Hogyan juthatunk akciós repülőjegyhez?

Akciós repülőjegyek vásárlásakor mindenkinek fő szempont az, hogy milyen áron is vesszük meg a repjegyet. Ha olyan helyre szeretnénk elutazni, ahova minden évben nagyon drágák a repülőjegyek, akkor ki kell várnunk a last-minute utazásokat, vagy ha leleményesek vagyunk, az előszezonokban tudunk találni olyan ajánlatokat, amik hihetetlenül olcsóak, de mégis luxusutazást kínálnak a nyaralni vágyók számára.
A két legnagyobb utazási irodát, a Quaestort és a Neckermannt említhetjük itt, akik előszezonokban szeretik feltölteni repülőgépeiket olyan utasokkal, akik utolsó pillanatokban olcsón megvett jeggyel utazhatnak bárhova. A főbb népszerű úti célok között ilyenkor általában Kréta, Ciprus, Málta, és Tenerife is szerepel.

Ha szeretnénk ezeket az ajánlatokat egy csokorban átlátni, használjuk a Galileo rendszert, aminek segítségével megkereshetjük azokat az ajánlatokat, amik számunkra megfelelőek lennének. Hogyha sikerült megtalálni az úti célunkat, jobb hogyha előre elgondolkodunk azon, hogy mikor is szeretnénk utazni, és erre az időpontra már előre foglaltassuk le a repülőjegyet, és próbáljuk meg a munkahelyünkön is előre szólni, hogy mi nyaralni fogunk ekkor menni. A repülőjegy mellett persze a szállásra is érdemes előre gondolni, és hogyha jó az angoltudásunk, akkor inkább személyesen hívjuk fel azt a szállodát, amit kinéztünk magunknak előre minimum két hónappal, és foglaltassuk is le a nekünk megfelelő szobát.
Az ilyen elővigyázatosságok azért fontosak, mivel nemcsak nekünk jut eszünkbe az, hogy még a fő szezon előtt menjünk el nyaralni, és így biztos helyünk lesz ott ahol szeretnénk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük