Kezdőlap » Internet » Hogyan játszunk a játék elején a Travianban?

Hogyan játszunk a játék elején a Travianban?

Mint minden játékban, a Travianban is a kezdet a legnehezebb. Főleg, a esetleg nem az adott szerver indulásakor, hanem csak később kapcsolódtunk be a játékba. Ha ilyen eset van, akkor mindenképp a gall népet válasszuk!
Ha a szerver elejétől kezdve játszunk, akkor két lehetőség van, támadunk, vagy védekezünk. Ezt már nem árt a legelején eldönteni. Ha támadni szeretnénk, akkor a germán néppel célszerű játszanunk, és amint lehet sereget építeni, és azzal aztán a környékről fosztogatással megtölteni a raktárunkat. A germánok nem termelik a nyersanyagot, hanem elveszik.
Ha védő játékot szeretnénk játszani, akkor a gall népet javasolt választani, de akár a rómaiakkal is sikeres védők lehetünk. Ilyen esetben már a játék elején fel kell készülnünk a támadásokra. Amint letelik a kezdő védelmünk, számítani kell egy esetleges támadásra. Mindenképp építsünk falat, és rejtekhelyet. Ha van már egy teljesen kiépített rejtekhelyünk, akkor építhetünk újabbakat. Kifizetődőbb, és gyorsabb, ha először több egyes szintűt építünk, és csak utána kezdjük őket magasabb szintre építeni.
A rejtekhelyeknél fontos még figyelni az aktuális raktár, illetve magtár kapacitásra. Célszerű mindig úgy építkezni, hogy a rejtekhelyek kapacitásának 80%-a elég legyen a teljes raktárkészlet elrejtésére. Ilyen esetben garantált, hogy még a germánok sem tudnak tőlünk nyersanyagot rabolni. Tehát érdemes a raktározó épületeket olyan tempóban építeni, hogy a rejtekhelyek még tudják tartani velük a lépést. Inkább teljen meg a raktár, és menjen kárba pár órai termelés, minthogy elrabolják tőlünk.
Ha gall néppel játszunk, mindenképp építsünk csapdakészítőt, és kezdjünk csapdákat gyártani. Ha a támadó sereg nem tud rabolni, és a csapdák miatt még veszteségeik is lesznek, biztosan nem fognak minket sokáig zaklatni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük