Kezdőlap » Szoftver » Hogyan játszhatunk a Skylanders- Giants nevű játékkal?

Hogyan játszhatunk a Skylanders- Giants nevű játékkal?

Az Activision által kiadott Skylanders – Spyro’s Adventures nevű játék igencsak nagy sikert hozott a platformos játékok között, ezért az első rész sikerén felbuzdulva a gyártó úgy döntött, hogy 2012-ben piacra dobja a játék következő részét, a folytatást.
A Skylanders – Giants nevű játékot Xbox360-ra, PlayStation 3-ra, és a Nintendo szinte mindegyik típusára kiadták, így ezzel rendkívül széles vásárlóréteget megcélozva. A sikerszéria folytatódott az első rész után, hiszen a Giants Starter Pack-et már egy héttel a megjelenése után több mint 500 ezren vásárolták meg szerte a világban. Így a Skylanders franchise második kidobott játéka lett a legjobban fogyó konzolos játék Európában és Amerikában egyaránt.
A játék hajaz az első részre, azonban természetesen a Toys For Bob megfelelő fejlesztésekkel látta el az elsőhöz képest. Az első rész végén a Földre száműzött Kaos ismét visszatér Skyland-re, és az anyja kastélyában bújik meg, amíg fel nem erősödik, és amíg rá nem lel az óriási robotra, mellyel úgy gondolja ismét átveheti a hatalmat Skyland felett. Természetesen ezt a Skylanderek nem engedhetik meg neki, ezért újult erővel veszik fel a harcot a gonosz Kaos, és kis szörny csatlósai ellen. Ebben a részben azonban –ahogy Eontól a játék elején megtudhatjuk-, Giantek, azaz óriások is a segítségünkre lesznek a harcban.
Az eddig gyűjthető karakterek száma természetesen majdnem a duplájára bővül a második részben, kiegészülve a 8 óriással, és az előző játékban használt karakterekkel, így aki már az első résznél szerette gyűjteményét újabb figurákkal bővíteni, az itt újabb lehetőséget kap erre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen játékokkal játsszunk?

Ha unatkozunk, akkor számítógépes játékokkal játszhatunk. Népszerű játékok a Pes (Pro Evolution Soccer), vagy a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük