Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Hogyan írjunk saját könyvet?

Hogyan írjunk saját könyvet?

Az édesanyáknak nagyon nehéz érvényesülni a mai világban és a gyermeknevelés mellett olyan munkát vállalni, melyet hiánytalanul, maradéktalanul tudnak véghez vinni és mellette marad idejük a gyereknevelésre és a háztartás tökéletes vezetésere. A könyvírás egy jó lehetőséget nyújt számukra, csak olyan témát kell találni, amely sok embert foglalkoztat. Erre remek lehetőség, ha létrehozunk egy honlapot, ahol először tapasztalatot gyűjthetünk mi az, ami érdekli az embereket, akár indíthatunk szavazást is róla.

Mivel édesanyáról van szó a gyereknevelés pont testhezálló a számára, hiszen napi szinten különböző problémákkal kell megküzdeni egy édesanyának, mint a bevásárlás egy gyermekkel, vagy éppen csak a kötelező oltás, egy betegség milyen lefolyású volt, az ünnepi előkészületek, hogy telnek egy gyerekkel és apró kis praktikák a háztartásban. A kezdő anyukák mindig szívesen olvasgatnak hasonló könyveket, vagy honlapokat ezért hamar közönségre is talál az ilyen témáknál.

Ha már meg van a téma akkor az írás előtt érdemes minél többet tájékozódni róla, hogyha vannak esetleg a témával kapcsolatban még fekete foltok akkor azok ne az írás közben kerüljenek elő, hanem olvassunk utána. Ha úgy érezzük meg van a kellő tudásunk akkor álljunk neki a legnehezebb, és a legtöbb időt igénylő résznek magának a könyvnek. Mindenképpen olyan formátumban írjuk meg, hogy az számítógép segítségével is olvasható legyen. Tehát ha esetleg elkezdjük kézzel írni akkor is írjuk mindig számítógéppel is tovább így akár árusíthatjuk majd az interneten is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Átverések az otthoni munkával

Már szó volt az otthon végezhető munkáról, ami valós munka. Igazi cégek dolgozói, otthonról végzik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük