Kezdőlap » Internet » Hogyan írj kiváló értékesítő oldalt

Hogyan írj kiváló értékesítő oldalt

Biztos, hogy vásároltál már olyan információs terméket, amelyre nem is biztos, hogy égetően szükséged volt, de az a sales oldal, ahonnan ezt megvásároltad az jól eladta neked. Lehet, hogy az utcán simán elsétáltál volna mellette, de ez az oldal ellenállhatatlan vágyat keltet benned.
Az, aki ezt a profi sales oldalt megcsinálta, már profi szövegírónak született? A válaszom NEM. Mindenki szerencséjére ez tanulható és neked is lehet ilyen oldalad, ha szem előtt tartasz néhány szempontot.
Ki a célközönség?
Az első lépés, hogy mikro pontossággal meghatározod, hogy kinek, kiknek is szánod az oldalad, kiknek szeretnél eladni. Ez lehet, hogy elég egyszerűnek tűnik, de amilyen egyszerű olyan sokan hagyják ki. Képzeld el a 10 legjobb vevődet és gyűjts össze a legjobb tulajdonságait. Határozd meg a leendő vásárlóid nemét, korát, végzettségét, állását, családi körülményeit…, amire szükséged van.

Milyen problémája lehet a vevőidnek, amin csak te tudsz segíteni?
Mire van a legnagyobb szüksége a vevődnek, amin csak te tudsz segíteni? Egészséges szeretne lenni, hitelt szeretne, több szabadidőre vágyik… Nos, problémája mindenkinek van, csak azokból van kevés, aki ezeket megoldja. Tartsd szem előtt a vevőd legnagyobb problémáját és dolgozd ki a folyamatot, hogy a te terméked ezen problémán hogyan tud segíteni.

Örömhír!
Ha készen vagy akkor tudasd a vevőddel, hogy meg van a megoldás és ráadásul Te tudsz segíteni rajta. Egy percig se fáraszd a terméke(i)d tulajdonságaival, mert nem az érdekli. Viszont ha előnyökről és haszonról beszélsz neki az, akkor elcsábítja. Ehhez viszont kell egy táblázat, amiben összeállítod a terméked tulajdonságait, az azzal elérhető előnyöket és vele megszerezhető hasznot.

Keltsd fel a vevőd figyelmét, hogy érdeklődjön, hogy erős vágyat érezzen, hogy üzletet köthessen veled. Végül, hogy gyorsan rövidre tudd zárni az ügyletet kicsit sürgesd meg a döntéshozatalt. Hívd fel a figyelmét, ha korlátozott idegig vagy darabszámban érhető el a terméked, vagy ha akciós és igen kelendő. Vedd rá a vevőidet, hogy gyorsan rendeljenek.
Ha még mindig nem vagy biztos magadban, az oldaladban, akkor nézz meg néhány sales oldalt és jegyzetelj!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük