Kezdőlap » Internet » Hogyan hozzunk létre wordpress.com oldalt?

Hogyan hozzunk létre wordpress.com oldalt?

Habár a wordpress cms-rendszert jobb, és előnyösebb letölteni, majd egy ftp kezelővel egy tárhelyre feltölteni, és ott telepíteni, és így létrehozni egy blogot, a wordpress segítséget nyújt azoknak is, akik nem akarnak ilyen dolgokkal foglalkozni, és csak néhány kattintással akarják létrehozni weboldalukat, blogukat. Először is fel kell keresnünk a wordpress.com oldalt, ahová először be kell regisztrálni.

Egy profil megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy létre tudjunk hozni ingyenes weboldalt a wordpress rendszerben. Ezután ajánlott kitölteni az adatlapunkat, és egy meglehetősen erős jelszót kiválasztani, hogy ne tudják feltörni, vagy esetleg kitalálni a jelszót, és belekontárkodjanak a munkánkba.

Egy új weboldal létrehozásához az új blog létrehozása linkre kell kattintani, ami után a rendszer tovább visz egy oldalra, ahol az oldalunk nevét, szlogenjét adhatjuk meg. Ez mind nagyon fontos, és vigyázzunk, hogy a domain-t jól gondoljuk meg, mert ezt nem lehet később módosítani, csak az oldal címét, és szlogenjét. Ezt követően, miután mindent rendben találtunk, létrehozhatjuk az oldalt. Miután létrejött, alapvető dolgokat kell beállítani, mint például az oldal kinézete. Rengeteg ingyenes template közül választhatunk, amelyek 2 kattintással be tudunk kapcsolni.
Arra kell vigyázni, hogy minden kinézet váltáskor újra és újra be kell állítani a logót, vagy favicont, mert ezeket a rendszer külön a stílusokban menti el, és ha azt módosítjuk, akkor az is el fog veszni Ha viszont vissza állítjuk, akkor az ahhoz tartozó képek fognak ismét megjelenni. Az ingyenes cms rendszerben egyedi pluginokat nem tudunk feltelepíteni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük