Kezdőlap » Szoftver » Hogyan hozzunk létre Google űrlapot?

Hogyan hozzunk létre Google űrlapot?

Legyen bármilyen cégünk, vagy akár milyen vállalkozásunk , vagy ha egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk más emberek véleményére akkor a legjobb megoldás, hogy ha egy űrlapon kérdezzük meg őket arról, amire kíváncsiak vagyunk.
Egy űrlap készítésének számos módja van. Az egyik legjobb és leghasznosabb űrlapkészítő program a Google docs-ban található. Mindenkinek, aki rendelkezik gmail-es email címmel, hozzáférése van a Google docs-hoz, amiben többek között űrlapokat is tudunk létrehozni. Ez igen egyszerű, és gyors folyamat, függően attól, hogy hány kérdést akarunk feltenni, és hogy az egyes kérdésekhez akarunk-e írni magyarázó szöveget, ami egyébként nem árt, mert sokszor a kérdezetteket tájékoztatni kell arról, hogy az a bizonyos kérdés éppen mire való, vagy hogyan lehet választ adni.

Ez legtöbb esetben akkor fordul elő, amikor több választási lehetőséget adunk meg az embereknek, mert ilyenkor alap esetben nem egyértelmű, hogy több válasz megjelölése is helyes az űrlapon.
Az sem mindegy, hogy milyen az arculata annak az űrlapnak. A sötét, és komor stílusú lapokat senki sem szereti, mert túlságosan negatív, ehelyett azonban sokkal jobban javasolt az élénkebb, világosabb “boldogabb” színek használata, mert ennek megpillantásakor az emberek sokkal inkább hajlandóak kitölteni az általunk készített kérdőívet. A Google docs-ban több fajta stílus közül választhatunk. Érdemes minél inkább az űrlap tartalmára releváns vagy a mi cégünk arculatára releváns stílust használni, mert akkor később sokkal jobban tudnak majd azonosítani minket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük