Kezdőlap » Internet » Hogyan hozzunk létre könyvjelzőt?

Hogyan hozzunk létre könyvjelzőt?

Firefox alatt hogyan hozunk létre könyvjelzőt? A legegyszerűbb, ha a böngészőben rámegyünk a csillag gombra. Ilyenkor a csillag sárga lesz, és az oldal bekerül a nem rendezett könyvjelzők közé. Ezután érdemes szerkeszteni a könyvjelzők helyét, hiszen sok-sok könyvjelző után az ember már nehezen találja azt, amit keres.
Rá kell menni a könyvjelzők szerkesztése fülre. Ezután átírhatjuk a nevét, így nem csak a honlap cím lehet, hanem bármit, amit akarunk.
Mappákat hozhatunk létre, és oda rakhatjuk a könyvjelzőket. Rendszerezhetjük főmappákba, és almappákba. Címkéket adhatunk hozzá, így a különböző címkékhez különböző oldalakat adhatunk hozzá. Így témakörök szerint is csoportosítható. Ezután már csak a kész gombra kell kattintani, és rögtön rendszerezve vannak a könyvjelzők.
Ezután legkönnyebben úgy található meg, ha a címmezőbe elkezdjük begépelni. Ilyenkor a gép felhozza a lehetséges megoldásokat.
A könyvjelzőket sávban is megjelentethetjük. Nézet, oldalsáv, könyvjelzők részben érhetjük ezt el. Ezután beállíthatjuk, hogy hogyan rendszerezze, a legfrissebb vagy a legnépszerűbb legyen elől.
Át is lehet tekinteni őket, a Könyvjelzők, minden könyvjelző megjelenítése résznél. Ilyenkor az egész megjelenik, törölhetjük őket, ha úgy szeretnénk. Más mappába át áthúzhatjuk őket, ha úgy gondoljuk, ott jobb helye van. Eszköztárat a Nézet, Eszköztárak, Bookmarks Toolbar menüben kapcsolhatjuk be.
A könyvjelzők szinkronizálhatóak. Gmail-en keresztül elmenthetjük, és másik böngészőben is felvihetjük így a különböző mentéseket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Világháló a gyermekek világában

Talán nem is tudják pontosan, hogy ki is az a Steve Jobs, az sem biztos, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük