Kezdőlap » Családi élet » Hogyan hozza össze a családot egy közös program?

Hogyan hozza össze a családot egy közös program?

Sajnos a mai rohanó világban egyre kevesebb időnk jut a munka, a háztartás vezetés és a napi teendők mellett a családi programokra, amikor tényleg együtt a család minden tagja és semmi másra nem figyelünk, mint az együtt töltött időre és arra, hogy mindenki jól érezze magát, nem pedig arra, hogy gyorsan megnézem a levelezésemet vagy még elintézek egy-két telefont. Ha végre jut idő megszervezni egy családi pihenést, összejövetelt mindig kapcsoljuk ki a munkahelyi telefont, csukjuk le a laptopot és csak a családdal töltsük az időt. Hisz olyan kevés lehetőségünk van ezt megtenni a munkát tegyük kicsit félre erre a rövid időre.

Sose felejtsük el azt, hogy a családért dolgozunk, és nem a család van a munkáért, tehát helyezzük őket az első helyre ne pedig a vállalatot, vagy vállalkozást nézzük mindig elsődlegesen. Az ilyen alkalmak hozzá közel egymáshoz a család valamennyi tagját, hisz a mindennapok nem biztos, hogy elegendő időt adnak arra, hogy meghallgassuk a másik, problémáját egy ilyen alkalom jó lehetőség, hogy ha van gyerekünk végre önfeledten játszhassunk vele és ne arra kelljen gondolni, milyen szerződést készítsek elő holnapra vagy éppen, a naptáramat forgassam az ügyfelek időpontjaival.

A gyerekek igénylik ezeket a programokat ők még nem értik miért is nem ér rá a szülő velük foglalkozni. Ez idő alatt elmélyülnek a családi kötelékek, kapcsolatok ilyenkor csak az együtt töltött idő lesz fontos és akár életre szóló élménnyé válhatnak ezek a családi programok, mert ezek kellenek, ezek az élmények, hogy átsegítsenek a szürke hétköznapokon.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen alkotás az anime és a manga?

Az utóbbi pár évben meglehetősen népszerű lett kishazánkban Japán, így gyakran hallani az anime és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük