Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan hordjuk a hajunkat és sminkeljük magunkat szilveszterkor?

Hogyan hordjuk a hajunkat és sminkeljük magunkat szilveszterkor?

Minden nőnek fontos a megjelenése és ez nincs másképp az év utolsó napján sem. Sőt, ha lehet azt mondani, talán még fontosabb, hogy csinosak, mutatósak legyünk, hiszen jobb esetben nagy társaságban ünnepeljük meg az új esztendő kezdetét.

Az első, amit itt is be kell tartani, hogy sminkünk is frizuránk is, úgy mint a hétköznapokon mértékletes legyen. Nem szabad túlzásokba esni csak azért, mert ez az év utolsó éjszakája. Lehet élénkebb színeket, vadabb formákat használni, de ezeket is csak mértékkel.

Frizuránkat akár csináltathatjuk fodrásszal is, vagy egy nagyon ügyes barátnővel. Nem kell puccosan kinézni, de azért jó az alkalomnak megfelelően kicsit jobban kicsípni magunkat. Azonban ha nem szeretnénk órákig a fodrásznál ülni, vagy barátnőnket befogni munkára, akkor nem kell bonyolult dolgot művelni, a legegyszerűbb és legmutatósabb verzió, akár hosszú, akár rövid hajunk van, ha veszünk hajspray-t és lefújjuk jó vastagon a hajunkat. Természetesen csillámporos hajspray-re van szükség: arany vagy ezüst csillámpor megfelelő. Lehet kísérletezni sima csillámporokkal is, azonban azok javarészt leperegnek a hajunkról. Ha hosszú a frizuránk, akkor esetleg még hullámosra süssük be és biztos lesz a siker.

A sminkünk ne legyen hétköznapi, de ne is hasonlítsunk egy papagájra. Használjuk a ruházatunkhoz illő élénk színeket, lehetőleg csak egy félét, a szemhéjpúder illjen szemünk színéhez is. Szempillánkra a fekete szempillaspirál tökéletes, ha erre közvetlenül festés után csillámport szórunk, akkor hihetetlen hatást érhetünk el és a tekintetünkért csak úgy bomlani fognak a férfiak. Ha már a szemünk hangsúlyos, akkor ne emeljük ki más intenzív színnel már részét az arcunknak, elég egy halvány színű rúzs és egy kis pirosító.

A sminkkel és hajjal kapcsolatosan számos tippet és tanácsot olvashatunk az interneten, bátran használjuk őket, ezt nem lehet elrontani.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük