Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan, hol és kikkel Szilveszterezzünk idén?

Hogyan, hol és kikkel Szilveszterezzünk idén?

Hazánkban a Szilveszter egy vidám, hangos, zajos ünnep. Bőséges lakomával, mulatozással töltjük ezt az estét.

Hol Szilveszterezzünk idén?

Idén sem lesz probléma a választékkal, hogy hol is lehetne ünnepelni, hiszen majd minden vendéglátóhely, szórakozóhely, étterem készül valamilyen rendezvénnyel erre az éjszakára. A szórakozóhelyek is egymás ellen hirdetik a különböző témájú Szilveszter estéjüket, különböző akciókkal. Az éttermek is versenyeznek a vendégek kegyeiért, minél különlegesebb szilveszteri ételsorokkal, ételspecialitásokkal, akciókkal, sztár vendégekkel várják a kedves vendégeiket.

De akár eltölthetjük az ünnepet az egyik barátunknál, rokonunknál, ismerősünknél kisebb társaságban. A szilveszteri televíziós műsorok, komédiák zuhatagában. De ne felejtkezzünk meg a barátunk által szervezett házibuli meghívásról sem, ez is egy alternatív megoldása a közös ünneplésnek. De akár mi magunk is hívhatunk vendégeket, tarthatunk házibulit, de akár kettesben is ugyanolyan tökéletes lehet az év utolsó és az első napja.

Kivel Szilveszterezzünk?

A helyszín kiválasztása már nagyban megadja erre a kérdésre a választ, hiszen ha otthon maradunk, akkor vagy csak kettesben, vagy az általunk kiválasztott társasággal ünnepelünk. Ha mi megyünk házibuliba ott már a társaság adott, de legalább ismerjük az ünneplőket. Míg egy szórakozóhelyen vagy étteremben szilveszterezünk, ott nem ismerjük a társaságot, de attól függetlenül még nagyon jól érezhetjük magunkat, vagy egy ilyen helyre is beülhetünk az általunk megszervezett társasággal.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük