Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan hat az életünkre az aura?

Hogyan hat az életünkre az aura?

Először nézzük mi is az az aura:
Az aura az az energiaburok, amely körül vesz minket , sőt még az élettelen tárgyakat is. Az ember aurája tojás alakú. Jóval a fejtető fölé, sőt még a talp alá is kiterjed. Illetve a gyomrunk előtt és hátunk mögött is terjedelmes.Így zárja körül a testünket és véd minket. Bizonyos embereknek az aurája nagyobb különösen akkor, ha spirituálisan fejlettek. A legtöbb embernek az aurája egy méter kiterjedésű minden irányban. Auránk fizikai testünk energetikai másolata. Nem létezhet a test nélkül, a test pedig nem létezhet aura nélkül. Évezredek óta ismerik az emberi aurát. Eredetileg mindenki látta a másik auráját, ez azért is volt fontos, mert így diagnosztizálták a betegséget. Az idő múlásával és a technika fejlődésével viszont elvesztettük ezt a képességünket, bár napjainkban is van olyan ember aki látja az aurát. Persze vannak már különböző fényképezőgépek amelyek segítségével mi is láthatjuk saját auránkat.

Az aura rétegei:
1. Étertest: ez az emberi testez legközelebbi réteg, ezért ez a legsűrűbb. Visszatükrözi fizikai testünk állapotát.
2. Érzelmi test: Ez a következő réteg. az érzelmekkel van kapcsolatban. Színes energiafelhőként jelenik meg az auránkban. A színe az által váltazik ahogy éppen abban a pillanatban érezzük magunkat.
3. Mentáltest. A harmadik réteg. Gondolkodásunkkal áll kapcsolatban. Nagyrészt sárga színű, de ez változhat a gondolatainknak köszönhetően.
4. Asztráltest: Az aura negyedik rétege. A szeretettel és a kapcsolatokkal áll összefüggésben. Ez a válaszvonal a három belső és a három külső réteg között.
5. Éteri szint: Az étertest másolata. Spirituális szinten kapcsolódik a fizikai testhez.
6. Mennyei test: Spirituális szinten áll kapcsolatban az érzelmekkel. Itt tapasztalhatjuk meg a feltétel nélküli szeretetet.
7. Keterikus szint: Itt válunk eggyé a világegyetemmel.

Hogyan befolyásolja az életünket? Itt van erre egy példa: Ha boldogok vagyunk, pozitívan gondolkodunk akkor az auránk fényesen ragyog, így bevonzunk még több jót az életünkbe. Az egészségünk is kielégítő lesz így. De viszont ha állandóan negatívak vagyunk, egyfolytában panaszkodunk akkor az auránk megfakul, összezsugorodik. Ez pedig azt eredményezheti, hogy több betegséget bevonzhatunk az életünkbe, türelmetlenebbek lehetünk az emberekkel. Vannak különböző auratisztítási gyakorlatok amelyek segíthetnek megszabadulni a negatív hatásoktól. Meg is erősíthetjük, hogy ellenállóbb legyen. Természetesen nem csak ettől leszünk boldogok és egészségesek, de nagyban hozzájárulhat .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egészséges élelmiszerek a jó közérzetért

A csokoládé, és egyéb édességek közismerten hangulatjavító tulajdonsággal rendelkeznek, és bizonyos mértékben a depresszív panaszok …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük