Kezdőlap » Internet » Hogyan használjuk jól a google drive-ot?

Hogyan használjuk jól a google drive-ot?

A google drive rendszerét bárki el tudja érni, akinek van gmail-es fiókja. Ez alapszükséglet hozzá, hiszen google termékről beszélünk. Ez egy igazán hasznos felhő alapú szolgáltatás, amely megőrzi a fájljainkat, sőt újakat is tudunk kreálni akár. A legjobb ha úgy használjuk, mintha a saját meghajtónk lenne. Nem érdemes mindent egymás alá össze vissza berakni, hanem úgy érdemes csinálni, hogy mindennek létrehozunk külön egy mappát akár csak a merevlemez meghajtónkon.

Ezáltal sokkal jobban rendszerezve lesznek a dolgaink, és sokkal hamarabb leszünk képesek megtalálni őket, amely nagyon hasznos tud lenni, hogy ha a drive.ot üzleti célra is használjuk, mert ha mondjuk egy tárgyaláson vagyunk, és ott kell valamit előkeresni akkor igazán kínos tud lenni, hogy ha mindenki előtt el kezdjük keresni a mi kis megosztott fájlunkat.
Égő, és kínos tud lenni, és merőben befolyásolhatja a tárgyalást. De ugyan ez jöhet elő, ha mondjuk prezentációt tartunk, és ott kell valamit előhúznunk a raktárunkból. Az emberek nem szeretnek várni, és azt szeretik ami érdekes. Az pedig, hogy mi hosszú másodpercekig, vagy akár percekig vacakolunk a meghajtónkon, egyáltalán nem izgalmas.
Ezek után lehet, hogy nem is fogja őket érdekelni a mi kis előadásunk, ami karrierépítés szempontjából nagyon rosszul jöhet.Egyébkéntis, egy karrierista beállítottságú személy,akinek az a legfontosabb, hogy minél többen megbecsüljék, és minél fentebb jusson a ranglétrán, tudnia kell használni ilyen alapvető programokat, mint a google drive.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük