Kezdőlap » Internet » Hogyan használjuk helyesen az email marketinget?

Hogyan használjuk helyesen az email marketinget?

Ha vállalkozásunk van, akkor szeretnénk azt minél jobban felfuttatni, és minél több vásárlót szerezni, hogy profitot termeljen a cég. Ehhez azonban nagyon sok embert kell elérni. Erre az interneten számos lehetőség van a különböző közösségi oldalaktól kezdve a reklámokig.

Az email marketinget azonban nagyon sokszor elfelejtik, és ez baj. Az email marketing jelenőségét nagyon el szokták felejteni, és ezzel nagyon nagy lehetőséget hagynak ki. Nagyon sokan a rossz használat miatt úgy tekintenek az email marketingre, hogy azt összekötik a kéretlen levél küldéssel. Ez hiba. Az, hogy sok cég adatbázisból próbál meg embereket elérni, az az ő bajuk, de nekünk törődnünk kell a saját ügyfeleinkkel.

Az email marketing nem arra való, hogy sok ügyfelet szerezzünk, hanem, hogy a meglévőkkel törődjünk. Erre kiválóan alkalmas, hiszen mindenről tudunk a felhasználóknak, feliratkozottaknak levelet küldeni, és fel tudjuk hívni a figyelmüket egy-egy új akcióra, eseményre, vagy lehetőségre. Itt nem kell nagyon sok kéretlen levelet küldeni az embereknek, és nem kell idegesítenünk őket. Arra ott vannak a reklámok. Az email marketingben írjunk a cégről, a lehetőségekről, termékekről, szolgáltatásokról, arról, hogy miért jó, hogy a cég termékeit használja, és milyen kiváltságos helyzetben van.
Mivel azok az emberek, akik feliratkoztak, önszántukból tették, mert kíváncsiak voltak valamire, megtiszteltek minket bizalmukkal, nekünk is törődnünk kell velük. Mivel ők iratkoztak fel, nekik bármikor lehet levelet küldeni, hiszen úgymond számítanak rá.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük