Kezdőlap » Internet » Hogyan használjuk a tematikus hírfolyamokat?

Hogyan használjuk a tematikus hírfolyamokat?

A Facebook felhasználói felülete lehetőséget ad arra, hogy a minket érdeklő különböző témakörökben külön-külön hírfolyamokat hozzunk létre. Ez azért nagyon hasznos, mert a közösségi oldalon nemcsak az ismerőseink vannak jelen, hanem cégek, szervezetek is, sőt alakíthatóak közösségek vagy különféle marketing célú oldalak is. Ezekből sokszor nagyon sokat lájkolunk, ellenben nem akarjuk, hogy a központi hírfolyamunkat eldugítsák a tematikus hírek, mivel ott inkább az ismerőseinkre vagyunk kíváncsiak. Ilyenkor jön nagyon jól, hogy afféle al-hírfolyamokat hozhatunk létre.
Mikor egy olyan oldalon járunk, amit a fő hírfolyamban nem szeretnénk látni, de egyébként követni akarjuk a történéseket, akkor először is lájkolni kell az adott oldalt. A Tetszik gomb mellett találunk egy Beállítások gombot is. Ezt megnyitva találunk egy olyan lehetőséget, hogy Hozzáadás tematikus listákhoz – kattintsunk rá, és megjelennek az eddig beállított tematikus listáink elnevezései, a megfelelőt kipipálva már hozzá is adtuk az oldalt az adott listához. Ha új témát szeretnénk indítani, itt arra is van lehetőség. A tematikus listák a főoldalon a baloldali keskeny oszlop alján jelennek meg. Ügyeljünk rá azonban, hogyha valamelyik listát túl régen nyitottuk meg utoljára, akkor a főoldalról eltűnik, és csak akkor láthatjuk, ha az összes tematikus lista megjelenítését kérjük a Facebook-tól.
Attól azonban még, hogy listába helyeztünk egy oldalt, a lájkolásnak köszönhetően a fő hírfolyamunkban is meg fog jelenni. Ha ezt el szeretnénk kerülni, akkor a hírfolyamunkban vezessük az egeret az adott oldal neve fölé, és vegyük ki a pipát a Követed lehetőség elől.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan találjunk az interneten külföldi levelezőtársakat?

Az internet rendkívül hasznos dolog, ha figyelünk veszélyeire akkor biztonságosan juthatunk róla információkhoz, szórakozhatunk vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük