Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan használd ki a szoba sarkát?

Hogyan használd ki a szoba sarkát?

Egy szoba bebútorozásánál rendszerint elérkezünk a legkritikusabb részhez és ez a sarok! Az igazából nem kedvelt, de helykihasználás miatt mégis legtöbbször használt megoldás a szekrénysor. Ezeknek sok variációja létezik a sarokrészek kitöltésére, de ezek mégsem jelentenek igazán jól kihasználható helyeket, inkább esztétikailag adnak megoldást.
Létező, de mégsem igazán ismert bútordarab az a sarokszekrény, amit a fenti képen is látni lehet. Az eleje átlósan illeszkedik a sarokba és így nyújt hatalmas belső tároló területet úgy, hogy szinte észrevehetetlen! A nyitott állapotban látszik, hogy polcos és akasztós funkciót is betölt, ahol a polcok a szárny részekben helyezkednek el a teljes magasságban. Az akasztós rész alját akár cipőtárolásra is lehet használni.
A csukott állapotban látható szekrény egy másik ötlettel is ki van bővítve, mert az a mennyezetig ér. Ennek eredménye, hogy a felső negyede külön ajtókkal van ellátva és itt négyzetméternyi területek maradnak, ahova akár bőröndök is elférnek, illetve a téli-nyári váltáskor éppen szükségtelen ágyneműkkel is telepakolhatjuk, hisz ezeket ritkábban kell mozgatnunk, így nem gond, ha csak szobalétrával érjük el a rakodórészt!
Csak ötletképpen említem, hogy a szárnyrészek hossza rajtunk múlik, illetve a gyártón, mert az oldallapok olyan méretűek, hogy a normál szekrénysor elemek folytatólagosan, minden gond nélkül melléhelyezhetők mindkét irányban! Meglévő szekrénysorok közé is beilleszthető, ha szükséges, egyedi gyártásban is érdemes elkészíttetni asztalossal!
Jó ötletelést!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Skandináv stílus a lakásokban

Az ember stílusa rövid időn belül tud változni, ezzel együtt ízlésvilága, szokásai is. A lakberendezés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük