Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan győzhetjük le a szorongást kristályokkal?

Hogyan győzhetjük le a szorongást kristályokkal?

Minden életkornak megvan a “megszokott” normális szorongási szakasza. Gondoljunk csak arra, hogy a kisgyermek fél az idegenektől, és gondolhatunk a szeparációs szorongásra is. Ilyenkor a kisgyermek fél az anyukája, a nevelője nélkül, ami egy természetes folyamat, viszont meg lehet könnyíteni a kisgyermek számára.

A picik megnyugtatására rózsakvarc kristályt adhatunk, de nagyon vigyázzunk a mérettel, nehogy lenyelhető legyen a kisbaba számára. A manapság szinte mindenhol kapható borostyán nyaklánc nagyon sok jó tulajdonsága mellett szintén oldja a babák szeparációs szorongását is.

A szülő és a gyermek kapcsolatát “babaszínű” kristályokkal tudjuk javítani: a rózsakvarc mellett a rózsaszín achát és szintén a babarózsaszín kalcedon a megfelelő. Ám a mentális szorongás említésekor gondolhatunk a hormonális változásokkal beköszönő, úgynevezett “kapuzárási pánikra” is, ami szintén egy szorongásos állapot. A görcsös megfelelni akarás, és egyértelmű tagadása az elmúlásnak.

Ez is egy természetes – szintén sajátosan az aktuális életkorhoz kötődő – folyamat, de ennek az érzelmi, mentális oldalát is támogathatjuk a megfelelő kristályokkal. A bizonytalanság leküzdésére a karneol, a sugilit és a szodalit a leghatásosabb, de gránátot is használhatsz, ez segít visszanyerni az lelkierődet. Általánosan a szorongás elűzésére epekvarcot, opált, rutilkvarcot vagy borostyánt válasszunk. A gyémánt erőssé, bátorrá, kitartóvá teszi viselőjét, elűzi a bánatot, szorongást, kishitűséget, a labradorit pedig átfordítja a szorongásos állapotot, és életerővel, tetterővel tölt fel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A vegetáriánus életmód kedvező hatása

A vegetáriánus étkezés számos előnnyel rendelkezik. Aki nem fogyaszt húst, bizonyítottan az átlagnál kisebb az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük