Kezdőlap » Családi élet » Hogyan és mikor lépjünk új kapcsolatba?

Hogyan és mikor lépjünk új kapcsolatba?

Minden napjainkat, életünket hullámvölgyek alakítják. Válás utáni depresszió, szeretett személy elvesztése. Bármi okozhatja és érzelmi válságba sodor. A szeretet azonban sem a munkánk sem a hobbink nem adja úgy vissza, mint egy társ, akire támaszkodhatunk. Belső változásunk, rá hat környezetünkre és velünk együtt alakul át.

Magunk mögött hagyva a letargiát az önsajnálatot sokkal nyitottabban ismerkedhetünk. Ha már könnyek nélkül, szív szorongató érzése nélkül tudunk mesélni önmagunkról, elmúlt a bánat. Részt kell hagyni az új érzelmeknek. A szerelem újra áthatja lényünket. Férfi és nő közti romantikus szövetség. Szellemi és érzelmi kötöttség. Megosszák egymás gondolatát, beszélgetnek. Oda figyelnek a másik akaratára és segítik terveik megvalósításában. Talán ezt az első időszakban észre sem veszik.

Mosolyognak egymásra, borzongás tölti el, amikor a keze véletlen hozzá ér a kezéhez. Majd amikor munkájuk miatt távol maradnak, egymástól egyszer csak azon kapja magát, hogy „hiányzik”. Ne tegyünk semmi olyat, ami a lelkünknek teher, ami miatt nem tudunk tükörbe nézni. Vajon megkaphatunk mindent egyetlen embertől? A válasz természetesen”igen”. A szeretetéhséget nem lehet pótolni. Meg ajándékozni vele a szívünket annál nagyobb boldogság. Tépelődni a múlton, hasonlatokat keresni a volt és jelenlegi társ között sosem szabad. Különbözőek az emberek, így a szerelemhez való hozzá állásuk is eltér egymástól. Másképp öleli át, a reggelek megváltoznak az intimitás sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. De ott van. Szembe néz a valósággal, elfogadja gyermekeit. De a legfontosabb, hogy szereti!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Válás gyermekszemmel

A válás intézménye kis hazánkban elfogadott, sőt megszokott jelenséggé vált. Évi 45 ezer regisztrált házasságkötésre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük