Kezdőlap » Családi élet » Hogyan és miért változzunk?

Hogyan és miért változzunk?

Nem az elméletről a bennünk rejlő értékről kell beszélni. Döntések sorozata és ilyenkor derül ki, hogy elég bátrak vagyunk-e a változáshoz. Rengeteg esemény késztet a változásra. Munkahely elvesztése, egy szeretett személy halála, tartós betegség. De a leg drasztikusabb változást a válás hozza ki belőlünk és személyiségünkből.

Van, amikor a változás elkerülhetetlen. A legnehezebb dolog szembe nézni önmagunkkal. A megpróbáltatásokkal, amin keresztül mentünk és olyan erőt kaptunk az élettől, amiben megvalósíthatjuk ön magunk. A próba nem várat magára az idő rohamosan halad előre és nekünk lépnünk kell. Felvenni egy irányt, kitűzni egy célt, bezárni az önsajnálatot haladni egyenesen előre. Visszanézni nem szabad. A múltat siratni nem érdemes. Új világ ébred bennünk, amiből mámorosan ki kell hozni a legjobbat. Hisz a hajnalt sem lehet vissza tartani. Észre kell venni az ébredő természetet és ettől a pillanattól kezdve kinyitni a szív ablakát az új élet örömeinek. Radikálisan kell átalakítani agyunkban a rendszert és e szerint alakítani jövőnket. Attól függ milyen hatást akarunk elérni és milyen érzelmek vezérelnek. Kezdjük egyből az elején. Cseréljük le ruhatárunkat.

Vásároljunk feszesebb nadrágot, kihívóbb blúzokat. Olyant, ami felkelti a másik nem érdeklődését és egy kis izgalmat hoz napjainkban. Kezdjünk el sportolni. Önbizalmat ad, vonzó külsőt, az agy gyorsabb működését, ami az egészségünk megóvását eredményezi. Ha sok mindent megváltoztatunk, képesek leszünk új kapcsolat kialakítására. Visszavonulsz a száműzetésből és lassan eléred, hogy újra boldog, teljes legyen az életed. A lényeget sose feledd, adj „időt” önmagadnak. Világossá válik miért fontos az akarat, kitartás, hisz ez a változás valódi kulcsa.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk látványos akváriumot viasz-zseléből?

A zselégyertyából nagyon szép, látványos akváriumot készíthetünk. Ehhez a legmegfelelőbb a színtelen zselé, mivel abban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük