Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan érhetünk el otthon is műszempillahatást?

Hogyan érhetünk el otthon is műszempillahatást?

Habár a műszempilla nagyon szép, és esztétikus, de otthon nagy valószínűséggel nem tudnánk magunknak úgy megcsinálni, mintha egy kozmetikus készítené el nekünk. Azonban hogyha épp buliban készülünk, vagy csak szeretnénk egy kissé extrémebb külsőt varázsolni magunknak, akkor érdemes kipróbálnunk ezt a módszert.
Attól függetlenül, hogy éppen milyen sminket készítettünk magunknak, érdemes ezt a legutolsó lépésként megcsinálni. Vegyünk egy régi szempillaspirált, szempillakefét vagy fogkefét –ez is megteszi, ha nincs más-, és fésüljük át vele a szempilláinkat. Ezzel nemcsak a korábban rászállt púdert távolítjuk el róla, hanem kicsit meg is emeljük a szálakat, és szépen szét is választjuk őket. Ezután vegyük elő a szempillaspirálunkat – bármilyen megteszi, amit hétköznap használunk az is jó, nem kell különleges-, és úgy húzzuk végig a pillákon, hogy legalul a szempillák tövénél kezdjük, és teljesen a végéig húzzuk a festéket.
Először a szempillák belső oldalát, majd ha tudjuk, akkor a külső oldalán is ismételjük meg ezt a műveletet. Ezt a mozdulatot néhányszor még ismételjük meg, de egy idő után hagyjuk száradni egy percig a pilláinkat, hogy megkössön a festék. Utána ismételjük meg az egészet. Ismét vegyük elő a régi kefét, és rendezgessük el a szempilláinkat, hogyha pedig némi festék a pillákon kívül más helyre is került, azt töröljük le. Végül ismét menjünk át a szempillaspirállal a pillákon, de most már csak a végeken. Alul is végezzük el ezt a műveletsort.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Q10-koenzim: valóban hatékony az anti-aging csodaszer?

Az anti-aging kozmetikumok piacán a Q10-koenzimnek igazi csodatévő hatást tulajdonítanak – mennyire megalapozottak az ezzel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük