Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát?

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát?

A karácsonyfát december 24-én kell bevinni a lakásba és feldíszíteni. De hogyan is tegyük mindezt?

Ugyebár a karácsonyi díszek elvannak rakva tavaly karácsony óta, így elő kell keresni őket és elő készíteni a díszítésre.

Ha a karácsonyfát sikerült beállítani a helyére, akkor jöhet a díszek felkészítése a karácsonyfára helyezésre. A gömbökön lévő szalagokat ellenőrizzük, hogy nincsenek-e elévülve, ha igen akkor cseréljük le.

Majd ha ezzel megvagyunk jöhet a közös, a család minden tagjával a fa feldíszítése, a gömbök, díszek, szalagok, masnik felhelyezésére a fára. A díszítés közben a hangulatot emelhetjük, ha karácsonyi zenéket hallgatunk és esetleg énekelhetünk is. A díszítést nem kell elsietni, át kell élni a pillanatokat. Töltsük el vele nyugodtan az időt, kellemesen fog eltelni. A karácsonyfára ne felejtsük el ráhelyezni az égősort is.

Ha mindezzel megvagyunk, akkor jöhetnek az ajándékok a fa alá, hogy gyönyörködhessünk a feldíszített, világító, illatozó fában, mely alatt gyülekeznek a karácsonyi ajándékok tömkelege. A látvány felejthetetlen lesz és így még jobban fogjuk várni az ajándék bontást. Mire ki kell nyitni az ajándékokat mindenki nagyon izgatott lesz, hogy mit is rejthetnek a különböző formájú csomagok.

A karácsony a szeretet ünnepe, ezért nagy szeretetben várjuk és töltjük ezeket a napokat. Izgatottan várjuk, hogy örülni fognak-e az ajándékunknak vagy, hogy mi mit fogunk kapni.

Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

István király kenyere

Ez az az ünnepünk, amely a történelem során nevében a legtöbbet változott. Augusztus 20-a ősi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük