Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan dekoráljuk ki a lakást karácsonykor?

Hogyan dekoráljuk ki a lakást karácsonykor?

A legszebb ünnep a karácsony, szinte minden ember számára. Főleg akkor, ha az időjárás is kegyes hozzánk és fehér takaróval fedi be a tájat. Ha mégis fekete a karácsonyunk, ami nem már nem ritka számunkra sajnos, nem kell csüggedni, hiszen nagyon sok minden áll rendelkezésünkre, amivel feldobhatjuk a hangulatot.
Ami biztos, hogy elmaradhatatlan kellék az a fenyő és a világítás. Világítást sokféleképpen megoldhatjuk, kültéren és beltéren is egyaránt. Kintre kimondottan vízálló – kültéri – izzósor vegyünk saját érdekünkben. Lehet fehér és színes is . Rátehetjük a fákra, bokrokra, a tető vonalára, ablakok és ajtók köré. Lehet kapni már nagyon klassz 3D-s figurákat is , melyet az udvaron felállíthatunk. Beltérre a hagyományos égősort használjuk, itt is lehet ablakra, ajtóra, a plafon mentén, akár a lépcső korlátjára. Ezen kívül ott vannak a különböző mécsesek, gyertyák, ablakba való világító figurák is.
Fenyő ágakból girlandokat tudunk készíteni, és ugyanúgy, ahogy az égősorokat, ezeket is oda lehet feltenni. A legszebb az, ha fenyőgirlandra az izzókat rátesszük. Díszíthetünk még masnival, tobozzal, gömbökkel. Nagyon szép lesz !
Ezen kívül ott vannak még a terítők, természetesen karácsonyi motívummal, függönyök, kerámia díszek. Készíthetünk saját magunk is könnyen egy-két alkotást, nem is kell pénzt áldozni rá.
Tehetünk a polcra szegfűszeggel díszített narancsot, szuper illata van. Sok illóolaj is passzol a karácsonyhoz, főleg a fahéj. Nyugodtan lehet vele kísérletezni.
Pár holmi, és nagyon klassz hangulatot tud varázsolni vele az ember.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készülnek az amerikaiak a karácsonyra?

A karácsony ünnepének a világ minden pontján élő ember számára ugyanaz az üzenete, mindenki a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük