Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan dekorálhatunk olcsón szilveszterre?

Hogyan dekorálhatunk olcsón szilveszterre?

Ahhoz, hogy stílusos, és menő szilveszteri dekorációt tudjunk készíteni, nem feltétlenül szükséges nagy költségekbe verni magunkat. Fontos, hogy ha otthonunkban rendezzük a nagy szilveszteri bulit, akkor már a lakásunk bejárati ajtója is ki legyen dekorálva, ezáltal a vendégek is láthatják, hogy hol lesz az újévköszöntő ünnepség helyszíne.
Érdemes a bejárat környékére évszámot, vagy épp B.Ú.É.K feliratot tenni, ezzel is fokozva a helyiség hangulatát. Ezt a dekorációt olcsó színes papírból, vagy épp karácsonyi égősorból is elkészíthetjük. Ami a poharakat illeti, célszerű a –házibulikban egyébként is és a – szilveszteri buliban eldobható poharakat kitenni a vendégeknek, műanyagpoharakat, és papírtányérokat. Persze mindegyiket készíthetjük névre szólóan is, és dekorálhatjuk őket. Érdemes a szalvétáknak gyűrűt is készíteni, ami pedig készülhet színes olcsó papírból, és lehet akár malac, akár lóhere formájú, hiszen mindkettő szerencsét hoz.
Az olcsó dekorációhoz hozzátartoznak a finom falatok is, melyeket a vendégeknek kínálunk. Érdemes olyan finomságokat választani erre az estére, amiket már jóval a buli előtt el tudunk készíteni, és nem igényelnek túl sok macerát. Például kínálhatunk a vendégeknek salátát, rágcsálnivalót, aprósüteményeket. Ezek között érdemes elhelyezni sós, és édes harapnivalókat egyaránt. Ha pedig igazi háziasszonyok vagyunk, és bevállaljuk a lencsefőzeléket szilveszter éjjelén, akkor érdemes kissé jobban odafigyelni a nagy adagok miatt. Valamint, a tálalás se legyen túl slampos, tegyünk a lencsefőzelék mellé játékpénzeket, hogy emlékeztessük vendégeinket arra, miért is fogyasztunk ilyenkor lencsét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük