Kezdőlap » Internet » Hogyan befolyásolja a weboldal a cég imázsát?

Hogyan befolyásolja a weboldal a cég imázsát?

Gondoljunk abba bele, hogy azért hozunk létre egy céget, mert sikeressé akarjuk tenni, el akarjuk érni, hogy minél több ember vásárolja a termékünket, vagy a szolgáltatásunkat. Ez így van minden profitorientált vállalkozásnál. Azonban nagyon sokan sajnos nem figyelnek oda, hogy éppen milyen a cég imázsa, amely első hallásra, vagy éppen látásra kialakul az emberek fejében. Ez a kialakult kép dönt ugyanis arról, hogy az emberek fognak-e vásárolni tőlünk, vagy sem.

Nézzük meg a mai világot! Minden az interneten zajlik. Aki valamit venni akar, vagy eladni, akkor felmegy az internetre rákeres, amit éppen meg akar venni, és már 5 percen belül a kamionon van. (Nem túlzás azt mondani, hogy 5 percen belül, hiszen van olyan webshop, ahol rendelés után azonnal csomagolják, és kamionra pakolják a rendelt árul.) A közösségi oldalak pedig csak fokozták azt, tehát mindenki fent van valamilyen közösségi oldalon, mert szeretné a kapcsolatot minél gyorsabban és egyszerűbben tartani a barátaival. Ha pedig az internetnek ekkora jelentősége van manapság, akkor minden kezdő, vagy akármilyen kis cégnek is a legelőnyösebb és leglogikusabb lépés, hogy ha létrehoz egy weboldalt.

Ezt azonban nem szabad elkapkodni, mert a mostani mondás szerint “mutasd a weboldalad, megmondom ki vagy” nagyon fontos, hogy milyen oldalunk van. Ha ingyenes, weblapunk van, akkor mindenképp imázsromboló a hatása, hiszen akkor az emberek azt fogják gondolni, hogy ha nem vagyunk képesek egy ilyen kis dologra költeni, akkor a vásárlók igényeit sem vagyunk képesek kielégíteni. Ezért nagyon fontos, hogy egy normális bérelt tárhelyen legyen a honlapunk, saját domain címmel. A honlapkészítést pedig bízzuk profikra!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük