Kezdőlap » Mobil és tablet » Hogyan befolyásolja a marketinget a tablet?

Hogyan befolyásolja a marketinget a tablet?

Amikor bemutatták még senki sem tudta igazából, hogy mi is az, legfőképpen pedig azt nem ,hogy mire való. 3 éves pályafutása azonban nagyon sok mindenre enged következtetni, és azt már leszögezhetjük, hogy mind a hagyományos, mind pedig az online marketinget jelentősen befolyásolta ennek az eszköznek a megjelenése. Mondjuk úgy, hogy egy nagy képernyős vékony laptop. Habár igazából tablet, mert a kijelző 7″-nál kezdődik.

Nagyon sok mindenre lehet használni. Természeténél fogva sokkal praktikusabb mint egy laptop, mert nem foglal annyi helyet, így mind tárolásnál mind pedig használatkor nagyon praktikus tud lenni.

A marketing olyan szinten befolyásolta, hogy adva lett az embereknek egy olyan eszköz, amelyen elég nagy képernyőn tudnak böngészni az interneten, és tudják élvezni a világháló egyéb használati előnyeit. Gondoljunk csak bele, hogy ha a legnagyobb 10″-os kijelzővel ellátott tabletekkel járunk, akkor mondjuk egy üzleti tárgyaláson, elég nagy képernyőn tudjuk bemutatni cégünket, vagy elképzelésünket a partnereinknek, és ha mondjuk be kell nekik mutatni egy weblapot, akkor sokkal inkább fog hasonlítani ahhoz, amit mondjuk laptopon látunk, ráadásul sokkal praktikusabb elővenni, bekapcsolni, használni, mint egy nagy laptopot. Arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos pozíciót sugall, hogy ha tablettel jelenünk meg egy megbeszélésen, pláne, hogy ha le akarunk nyűgözni mondjuk egy befektetőt, vagy egy lehetséges partnert. Nem muszáj persze a legdrágább eszközöket megvennünk, ám azoknak még inkább presztízsépítő hatása van.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük