Kezdőlap » Internet » Hogyan befolyásolja egy Facebook oldal a vállalkozásod?

Hogyan befolyásolja egy Facebook oldal a vállalkozásod?

2014-ben még nagyobb befolyásoló tényezőként lehet tekinteni a Facebook-ra mint korábban. Tény ugyanis, hogy minél több kedvelőd van ezen a közösségi portálon, annál nagyobb a valószínűsége, hogy többen kattintanak át a weboldaladra, ebből pedig logikusan következik, hogy nagyobb valószínűséggel vásárolnak majd tőled az emberek. Tény tehát, hogy a több kedvelő, sokkal több vásárlót, ezáltal pedig sokkal több profitot tud teremteni neked és vállalkozásodnak.

Ezzel egy időben nem csak a vásárlások száma nő, hanem az elkötelezett rajongóké is, akik majd csak és kizárólag a te terméked, vagy szolgáltatásod fogják igénybe venni, és ezek az emberek újabb embereket tudnak hozzád csábítani, ami ugyancsak bevétel és profitnövekedéssel jár.

A Facebook tehát nem egy felesleges eszköz, hanem egy minden kétséges kizáróan hatalmas marketing eszköz, amelyre minden vállalkozásnak szüksége van, hogy ha nem akar lemaradni a konkurenciájához képest. A Facebook ma már több mint másfél milliárd felhasználóval rendelkezik, és ez a szám Magyarországon is eléri a bő öt milliót.

Nem kétséges tehát, hogy Magyarországon is igen fontos használni ezt a közösségi portált arra, hogy fejlesszük vállalkozásunkat, és megnöveljük annak bevételét. Mark Zuckerberg a nem régiben úgy nyilatkozott a Facebook által felvásárolt whatsupp nevű alkalmazásról, hogy elérheti a 3 milliárd felhasználót is. Ez a szám pedig nem kicsit, így az olyan magyar vállalkozások, amelyek nemzetközi szinten is akarják forgalmazni termékeiket, nagy magabiztossággal használhatják a közösségi oldalt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük