Kezdőlap » Szoftver » Heroes III: “gonosz” frakciók bemutatása

Heroes III: “gonosz” frakciók bemutatása

A játékban szereplő népek közül három tartozik a gonoszok közé, akik eltökélték, hogy tönkretesznek mindent, ami miatt jó a Földön (vagyis Erathiában, a játékhoz kitalált mítikus világban) élni. Ők a föld felszín alá bújva, vagy sötét, elátkozott erdőkben rejtőzve szövögetik álnok terveiket, amíg elérkezettnek látják az időt a támadáshoz!

Inferno, a pokolvár. Ez a vár az otthona az alvilági, gonosz, pokolbeli szörnyeknek és csábító démonoknak. Erősségük a pusztító támadó mágia és a nagy kezdeményezés. Seregük lényei árukhoz képest igen gyengék. A kiadásaik hatalmasak, haderejük pedig inkább közepesnek mondható. Ezért támaszkodnak inkább a mágiára! Seregük egységei közül négy közelharci (famulus, cerberus, démon, veremúr), egy távolsági (magog) és két repülő egység (Efrít, Főördög). Gyenge életerejüket a legtöbb lény speciális, egyedi képességgel ellensúlyozza, ami segíti őket a csatákban. A pokoli erőd extra nyersanyagként higanyt termel, amire szükség is van az ördögök felfogadása miatt. A főördög rendelkezik a legtöbb speciális képességgel, 1-el csökkenti az ellenség morálját, támadása kivédhetetlen és nem lehet rá visszatámadni, az angyalokat 150 %-os erővel támadja, és az Arkangyal után a harmadik leggyorsabb egység. A vár speciális épületei a varázserőt erősítő obeliszk valamint a várkapu, amit ha több pokolbeli erődben is megépítünk, lépésveszteség nélkül lehet teleportálni a várak között.

Necropolis (korábban Necromancer), az Élőholtak várkastélya. Sötét, félelmetes hely, ahol élnek, de mivel a holtak nem félnek semmitől, őket ez nem zavarja. Sokak kedvenc népcsoportja, mert hosszú játékokban iszonyatosan megerősödnek a speciális, csak számukra elérhető Nekromancia (halott idézés) képesség alkalmazásával. A legyőzött ellenfelek létszámának 15 – 25 %-át a csata után saját seregükbe sorozzák be csontvázakként. Így könnyen több ezres létszámra növekedhet a Hőseik seregében a csontik száma. A heti kiadásuk átlagos, ám ha minden lény maximumra van fejlesztve, elég borsos. Kellenek az aranybányák a sikeres haderő felállításához. Közelharci egységeik száma három (csontváz, zombi, halállovag), egyetlen távolsági (lícs) és három repülő (kísértet, vámpír, szellemsárkány) egységet termel a vár. Varázscéhükben mind az öt mágiaosztály jelen van, a legerősebb varázslatokat is megtanulhatják. Extra nyersanyaguk a két alapanyag, fa és érc. Speciális épületként nekromancia erősítő obeliszket és Sötétség kéményt tudnak építeni, amivel a vár környezetét örök átláthatatlan felhőbe borítják.

Dungeon (korábban Warlock), a Földfelszín alá száműzött tömlöc vár a gonosz varázslók és a kegyetlen hadurak otthona. Rémséges mélységi szörnyek lakják a várat, a vár erőssége az átlagon felüli varázserő, a hadi akadémia és a teleportkapu, amin keresztül a vár 7 egységén felül egy nyolcadikat is lehet vásárolni. A heti kiadásuk átlagos, lényeik hadereje szintén. A hadseregükben két közelharci egység (troglodita, minotaurusz), két íjász (gonosz szem, medúza) és három repülő egység (hárpia, mantikor, fekete sárkány) található. A fekete sárkány az egyik legerősebb egység a játékban, mert minden varázslatra immunis, bivalyerős, repül és mivel sárkány, még két kockányit is tud támadni. Varázscéhük maximális, mind az öt szint elérhető. Extra nyersanyaguk a kén, ami bőven kell a fekete sárkányok gyártásához.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük