Kezdőlap » Internet » Helyi internetszolgáltatók

Helyi internetszolgáltatók

A helyi internetszolgáltatók olyan cégek, amelyek csak az adott területen szolgáltatnak internetet a számunkra, ezek általában kisebb cégek, egyszerűbb berendezésekkel. Ezektől a cégektől általában olcsóbban juthatunk internethez, mint a nagyobb szolgáltatóktól, de az általuk nyújtott szolgáltatás ugyanolyan jó mint egy nagy cégnél. Hogyan csatlakozhatunk ezekhez a szolgáltatáshoz? Keressük meg hogy a lakóhelyünkön mely szolgáltató nyújt ilyen szolgáltatást, ezeknek többnyire van internetes oldaluk is ahol akár meg is rendelhetjük a szolgáltatást.

Milyen eszközök kellenek hozzá? Egy számítógép,melyen van ethernet csatlakozó és egy kábel, mely a gépünket egyenesen összeköti a ház tetején, vagy padlásán található elosztó készülékkel. (Nálam pl. az ablakon lóg be a padlásról a kábel). A szerződés megkötése után pár nappal a cég szerelője összeköti a kábellel a gépünket a fenti készülékkel, kérés szerint a gépünkön beállítja az új netes kapcsolatot, ezután már használhatjuk is az új internetet.

Mit nyújtanak ezek a cégek:

– non-stop 24 órás állandó megbízható internet kapcsolat,
– garantált minimális sávszélesség,
– 24/7/365 elektronikus felügyelet,
– telefonos ügyfélszolgálat
– rugalmasan válaszható sávszélességek,
– egyszerű fix havi díj, forgalmi díjak nélkül.
– alacsony árak

Remélem sikerült segítenem azoknak akik megbízható és jó, de nem drága internet előfizetést keresnek, és nincs szükségük egyéb plusz szolgáltatásokra (pl. tv, telefon, mobil internet), de némelyik cég ezek közül kínál ilyen szolgáltatásokat is ha szükséges.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az iternet technikai felépítése

Az internet a felhasználók sokaságát köti össze oly módon, hogy lehetővé teszi bizonyos elosztott rendszerek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük